fbq
Venla, ensiterffit alttarilla

Paljastuiko Ensitreffit alttarilla -sarjan lopputulos etukäteen? Karl ja Venla yhdessä TTK:n kulisseissa

Sunnuntaina (21.11.) Tanssii tähtien kanssa -semifinaalia seuraamaan saapui tuttuja kasvoja, kun Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Karl ja Venla saapuivat katsomoon yhdessä. Kaksikon seurassa paikalle tuli myös sarjassa avioitunut Tuula.

Vierekkäin istuneet Karl ja Venla linjasivat, etteivät voi vielä kommentoida suhteensa tilaa. Ensitreffit alttarilla -ohjelman pariskuntien kohtalot selviävät MTV3:lla tiistaina 30.11.

karl, ensitreffit alttarilla
Karl totesi kaiken olevan elämässään tällä hetkellä hyvin.

Kumpikin kertoi, ettei ole katunut ohjelmaan lähtemistä.

- Kokemus on ollut hyvä, tässä on oppinut tosi paljon itsestään. Jo siksikin kannatti lähteä, Karl sanoo ja jatkaa:

- On tuntunut jännältä nähdä itsensä televisiossa. Tavallaan se on ollut myös hyödyllistä, kun voi harjoittaa itsereflektiota. Nyt tv-näkyvyyteen on jo tottunut, mutta kyllä käyn tiistaisin vieläkin vähän kierroksilla.

venla, ensitreffit alttarilla
Venla kertoi saaneensa Instagram-tilillään positiivista palautetta. - Vähän olen Jodelia vilkaissut, mutta muuten en seuraa sarjan somekeskusteluja.

Ensitreffit alttarilla: Karlin ja Venlan suhde ajautuu ennennäkemättömään kriisiin – Karl uhkaa lähteä

Myös Venla on seurannut tähdittämäänsä sarjaa tiiviisti.

- Tavallaan tässä on elänyt uudestaan kesän tapahtumia, kun kuvauksista on aikaa kohta jo puoli vuotta. On mielenkiintoista ja opettavaista katsoa toimintaansa ruudusta.

Venla kertoo, että Ensitreffit alttarilla -porukalla on käytössä chat-ryhmä.

- Välimatka vähän rajoittaa, kun muut asuvat pääkaupunkiseudulla ja minä ja Tuula olemme Turun vahvistus. Kyllä me silti vaihdamme kuulumisia.
 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy