Katso videot!

Paljastava video julki! Pekka Haavisto törttöili liikenteessä

Kotimaa | 30.12.2020 13:04

Seiskan paparazzi körötteli ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) Mitsubishin perässä joulun alla Helsingissä. Perjantaina 18.12. paparazzi havaitsi, ettei ulkoministerin liikennekäyttäytyminen ole kovinkaan vakuuttavaa.

Lue myös: Pekka Haaviston Antonio-puoliso jätti Suomen – kohuministeri jäi yksin!

1. Pekka kääntyi Kirkkokadulta Mariankadulle. Risteyksessä nainen oli jo suojatiellä, mutta Pekka kaasutteli naisen nenän edestä pysähtymättä.

Pekka Haavisto

2. Reilun sadan metrin päässä edellisestä oli punainen pakettiauto pysäköitynä aivan suojatie eteen, mutta Pekka ei pysähtynyt vaan ajoi ohi. Hän hiljensi hieman vauhtiaan. Vastaavasta teosta saa helposti 10 päiväsakkoa, eli jos poliisi olisi nähnyt tempun, olisi ministeri saanut noin 700 euron sakot.

Pekka Haavisto

3. Vain hetkeä myöhemmin Pekka pysähtyi autollaan valtioneuvoston kupeeseen Aleksanterinkadulle, vaikka paikalla on pysähtyminen kielletty -liikennemerkki.

Pekka Haavisto

EDIT 4.3.21 klo 15 Juttua editoitu ja poistettu viittaukset tieliikennelakiin syyttäjän 3.3.21 tekemän syyttämättäjättämispäätöksen vuoksi.

Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instagramissa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Revonlahden suurmies pääsi irti! Romutransu Markus Kuotesaho villitsi fanejaan – ”Tuli vähän vahingossa keikka”

Katso video!

Romutransu riisui tyllihameensa! Markus Kuotesaho selätti piinaavan kutinahelvetin – ”Munat eivät saa näkyä lehdessä”

Katso video!

Lahtelainen Teemu, 53, hiihti rankkasateessa rullasuksilla Porista Kurikkaan – perillä Juha Mieto täräytti suoran mielipiteensä: ”Ei noilla missikisoissa pärjöö!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!