fbq
Sanna Marin

Pääministerin bileystävällä Vesa Silverillä rikostuomio ja karmeat verovelat – näin Sanna Marin puolusteli: ”Uskon, että eletään oikeusvaltiossa…”

Seiska selvitti pääministeri Sanna Marinin ystäväpiirin taustoja.

Huomiota herätti esimerkiksi se, että pääministeri kertoi viettävänsä aikaa sellaisten ihmisten kanssa, joihin hänellä on varsin tuore suhde.

Julkisuuteen levinneillä riehakkailla kotibilevideoilla pääministeri kaulaili muun muassa stylisti Vesa Silverin kanssa.

Julkkisstylisti Vesa Silver näyttää elävän upeaa luksuselämää - näin voisi päätellä stylistin Instagram-sivuilta. Hän matkustelee varsin usein, pukeutuu hienosti ja patsastelee usein julkkisten ystävänä ja skoolailee samppanjalla.

Yksi Silverin lempiystäviä näyttäisi ainakin somen perusteella olevan poppari Samu Haber. Taannoin Vesa piipahti Samun ja Sunrise Avenuen Hampurin-keikailla ja pääsi moikkaamaan Samua takahuoneeseen.

Millainen huumetesti Sanna Marinilta otettiin? Tietyt huumeet katoavat hyvin nopeasti verestä – tällä menetelmällä toissa viikonlopun käyttö voisi näkyä

Vaikka Vesan some-elämä on loisteliasta, taloudellisesti julkkisstylistillä menee melko mollivoittoisesti.

Vesa on todettu ulosottoprosessissa varattomaksi kerta toisensa jälkeen.

Hänellä on 17-sivuinen ulosottorekisteri, jonka sisältö on karua luettavaa.

Vesa Silver
Vesa Silver elää somessa luksuselämää, mutta todellisuudessa hän on korviaan myöten veloissa.

Yksi suurin velkojista on verohallinto, sillä mies on jättänyt vuosi toisensa jälkeen veronsa maksamatta. Verohallinto on yrittänyt nyhtää stylistiltä verorästejä ulosoton kautta, mutta turhaan.

Ulosotto on todennut Vesan kerta toisensa jälkeen varattomaksi. Kaikkiaan verorästejä on karhuttu peräti 139 680 euron edestä.

Tällä hetkellä aktiivisia ulosottovelkoja on 50 461 euroa. Stylistillä on myös 10 713 euron vuokrarästit menneet ulosottoon.

Hovimuusikko-Ilkalta oivaltava naljailubiisi Sanna Marinista: "Julkkisten siipijengi lämppää"

Vesan taustalta löytyy yksi rikostuomio, joka tosin on jo vuosien takaa.

Vuonna 2014 hänet tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa kavalluksesta 70 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Tapahtumat saivat alkunsa Silverin työpaikalla Radisson Blu Royal Hotellissa. Tuolloin tarjoilijana toiminut Vesa teki aiheettomia korjauksia kassajärjestelmään ja otti näitä korjauksia vastaavat summat käteistä rahaa kassasta. Näin menetellen hän anasti yhteensä 3518,60 euroa.

Ehdollisen vankeusrangaistuksen lisäksi hän joutui maksamaan takaisin anastamansa summa ja sen lisäksi selvittelykuluja 500 euroa.

Yhä edelleen Vesa tekee myös tarjoilijan töitä, hänet voi bongata yhdestä Helsingin kalleimmista ravintoloista.

Näin Sanna Marin biletti kahden viikonlopun ajan: ensin ryyppyjuhlat Nasiman kotona, sitten ministeriautolla baariin – loppuhuipennus Flow’ssa

Vesan ystäväpiiriin kuuluu Suomen julkkiskerman lisäksi myös pääministeri Sanna Marin.

Pääministeri hengaili hänen ja radiojuontaja Tinni Wikströmin kanssa ravintola Chérin terassilla lauantaina (6.8.). Tästä kolmikko siirtyy kotibileisiin. Kotibileistä syntyi kohu, kun yksityiselle Instagram-tilille kuvatut videot vuotivat julkisuuteen.

Tiliä ylläpitää julkkisten suosikkivalokuvaajana tutuksi tullut Janita Autio. Hän on kiistänyt vuotaneensa kuvia julkisuuteen. Yhä edelleen on epäselvää, miten yksityisjuhlien materiaali on päätynyt julki.

Sanna Marin
Pääministerin kohuilta alkoi terassilta, jossa hän istui Tinni Wikströmin ja Vesa Silverin kanssa.

Melkoinen temppu! Tältä Sanna Marin näytti ”jauhojengin” bileviikonlopun jälkeen – joutui heti tiukkaan paikkaan

Sanna itse kertoi tiedotustilaisuudessa, että kotibileiden aikana turvamiehet eivät olleet asunnossa, mutta he olivat lähellä.

Seiska tiedusteli, miten pääministeri suhtautuu siihen, että hänellä on ystävänään rikoksesta tuomittu henkilö, jonka kanssa hän viettää aikaansa.

- Minä en kommentoi muiden yksityishenkilöiden asioita. Uskon, että eletään oikeusvaltiossa. Ihmiset kärsivät rangaistuksensa, Marin vastasi.

Yksi kysymys sai Sanna Marinin raivon valtaan bileskandaalin tiedotustilaisuudessa - "Minä en ole..."