fbq
Kotimaa
04.10.2021 14:08
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto
Maisa Torppa
Outo välikohtaus jäähallin parkkipaikalla: Maisa Torppa jahtasi naista – lapsi itki ja silminnäkijät kauhistuivat
Kotimaa
04.10.2021 14:08
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi viime viikolla tosi tv -tähti Maisa Torppaa koskevista useista rikosepäilyistä. Torppaa epäillään muun muassa laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta.
Epäillyt teot kohdistuivat alaikäiseen lapseen.

Viime viikonloppuna kohukaunotar oli osallisena omituisessa kärhämässä, kun Maisa nähtiin Nurmijärven Klaukkalan jäähallilla sunnuntaina aamupäivällä varsin kiihtyneessä mielentilassa.

Seiska on nähnyt silminnäkijän kuvaaman videotallenteen erikoisesta episodista.

Lue myös: Nyt puhuu lapsen laittomasta uhkailusta epäilty Maisa Torppa: ”Ei vaikuta elämääni”

Maisa esti ajamisen

Tapahtumat alkoivat, kun ilmeisesti lapsensa harjoituksia seuraamassa ollut keski-ikäinen nainen oli lähdössä jäähallilta pois henkilöautollaan.

Maisa Torppa esti ajamisen asettumalla seisomaan auton taakse alle kouluikäinen lapsi vierellään, eikä nainen päässyt peruuttamaan parkkiruudusta pois.

Seiskalla on tiedossa kyseisen naisen henkilöllisyys. Seiska tavoitti järkyttyneen oloisen naisen maanantaina, mutta hän ei halunnut kommentoida tapahtumia. Useat silminnäkijät ovat kuitenkin todistaneet ja kuvanneet hurjaksi äitynyttä tapahtumaketjua jäähallin parkkipaikalla.

Videolta on kuultavissa, kuinka nainen pyytää useaan otteeseen Maisaa väistymään, mutta Maisa ei ota pyyntöä kuuleviin korviinsa vaan kyselee naiselta, mihin tällä on kiire.

Ahdistuneelta kuulostava nainen ilmaisee selkeästi, että hän ei halua keskustella Maisan kanssa, mutta Maisa jatkaa naisen auton saartamista ja tivaamista, mihin naisella on kiire.

Nainen puhuu rauhallisesti ja pyytää Maisaa lähtemään pois autonsa takaa, kun taas Maisa vänkää vastaan ja kysyy toistuvasti, miksei nainen suostu puhumaan hänelle.

Lue myös: Maisa Torpasta taas rikosilmoitus – julkkiskaunottaren vastoinkäymiset eivät lopu

Nainen pakeni ja Maisa jahtasi

Paikalla olleiden silminnäkijöiden mukaan tilanne eskaloitui pian, kun autossa ollut nainen nousi ahdistuneen oloisena autosta ja pakeni Maisaa.

Maisa jahtasi naista kiivaasti samalla kännykällään kuvaten ja voimasanoja käyttäen. Maisa seurasi naista ja jatkoi inttämistä.

–Ainakin yksi sivullinen nainen nousi autosta, kauhisteli Maisan toimintaa ja esitti huolensa Maisan jahtaaman naisen turvallisuuden puolesta, paikalla olleet kertovat.

Silminnäkijöiden mukaan kammottavaksi tilanteen teki se, kun tilanteessa mukana ollut pieni lapsi itki hysteerisesti. Paikalla oli tapahtumahetkellä kymmeniä silminnäkijöitä, mutta Maisa ei tästä piitannut, vaan antoi palaa kännykkä kourassaan ja juoksi naisen perässä.

–Maisa haukkui naista tosi rumasti ja nainen vaikutti olevan ihan paniikissa, jäähallilta kauhistellaan.

Silminnäkijöiden mukaan Maisa huusi pelästyneelle ja hiljaa pysyneelle naiselle muun muassa: ”Sinusta on tehty rikosilmoituksia ja sinun ei kuuluisi olla kenenkään äiti, olet surkea äiti!”.

Tilanne päättyi, kun sivullinen henkilö yritti rauhoitella kiihtynyttä Maisaa, ja Maisan jahtaama nainen pääsi pakenemaan autollaan paikan päältä.

Lue myös: Toimittajan kommentti Maisa Torpan rikosepäilystä: Vaikenemisen aika on ohi

Maisalla oma versio Instagramissa 

Vielä erikoisemmaksi tilanne muuttui myöhemmin sunnuntaina, kun Maisa Torppa julkaisi oman versionsa tapahtumista Instagram-tilillään.

Maisan versio poikkesi paljon Seiskan näkemästä videosisällöstä.

– Kyllä on ihanaa viedä lasta harrastukseen, kun sen äiti haukkui mut sitten lapsen edessä h*oraksi ja kielsi lasta olemasta mun kanssa tekemisissä. Kaupan päälle soitti 112, teki aiheettoman lastensuojeluilmoituksen ja väitti mun uhkailevan häntä. Lapsi yritti innoissaan näyttää jääkiekkovarusteitaan mutta äiti esti tämän väittämällä, että seisottiin lapsen kanssa hänen auton edessä. Ihmeellistä on, ettei äiti anna lapsensa esitellä varusteitaan. Mukavaa harrastamista! Maisa Torppa päivitti Instagramin Tarinat-osiossa.

Lue myös: Maisa Torppa avoimena silikonirinnoistaan tv:ssä! Kohukaunotar lataa: "Minussa ei ole mitään muuta tekaistua"

Maisa: Teen tästäkin rikosilmoituksen

Seiska tavoitti Maisa Torpan kommentoimaan viikonlopun tapahtumia tekstiviestillä.  

Maisan mukaan poliisille on tehty rikosilmoitus kyseisestä naisesta ja hänellä on tästä todisteena video, jonka Maisa on toimittanut poliisille ja lastensuojeluviranomaisille. Seiska ei kuitenkaan pyynnöstä huolimatta saanut videota nähtäväksi.

–Teen tästäkin rikosilmoituksen, kerran tästäkin on ilmoitettu teille, Maisa totesi Seiskalle tekstiviestitse.

Maisa myös jakoi Instagramin Tarinat-osiossaan Seiskan yhteydenoton ja jatkoi naisen maalittamista.
 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »