fbq
Kotimaa
19.03.2021 06:36
Teksti: Panu Hörkkö ja Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto
Martina Aitolehti
Outo suhdesoppa! Martina Aitolehden jättänyt mystinen herra B palasi ex-rakkaansa luo
Kotimaa
19.03.2021 06:36
Teksti: Panu Hörkkö ja Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiskan lähteet kertovat, että hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, on eronnut kaikessa hiljaisuudessa ruotsalaisesta rakkaastaan.

Martinan ja herra B:ksi kutsutun salarakkaan suhde viileni alkuvuodesta. Pariskunta oli alkanut tapailla viime syksynä.

Lue myös: Martina Aitolehti erosi taas! Rötösrakas jätti kohukaunottaren!

Seiskan tietojen mukaan ero johtui siitä, että herra B:llä alkoi vanha suola janottaa.

– Suhde sai tylyn lopun, sillä herra B jätti Martinan kuin nallin kalliolle ja palasi yllättäen yhteen exänsä kanssa. Miehelle taisi tulla lopulta yllätyksenä, millainen kohujulkkis Martina tosiasiassa onkaan, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Ruma rahariita! Martina Aitolehden ja Nanna Karalahden välit poikki!

Taideryöstöstä tuomio

Seiska selvitti viime marraskuussa, kuka mystinen herra B oikein on.”Tummaksi miljonääriksi” tituleerattu mies paljastui 42-vuotiaaksi irakilaismieheksi, jolla on varsin näyttävä rikoshistoria.

Rötösrakasta oli jahdannut jopa Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI. Herra B oli näet sekaantunut yhteen vuosisadan tunnetuimmista varkauksista, jossa Ruotsin kansallismuseosta vietiin mittaamattoman arvokas Rembrandtin taideteos vuonna 2000.

Herra B ei ollut mukana ryöstössä, mutta hänet tuomittiin juttuun liittyen varastetun tavaran hallussapidosta.

SEISKA 20/2020 Seiska paljasti viime marraskuussa, kuka on Martinan tumma miljonäärirakas. Selvisi, että herra B  oli sekaantunut Ruotsin historian tunnetuimpaan taideryöstöön.
SEISKA 20/2020 Seiska paljasti viime marraskuussa, kuka on Martinan tumma miljonäärirakas. Selvisi, että herra B  oli sekaantunut Ruotsin historian tunnetuimpaan taideryöstöön.

Lue myös: Katso pidätyskuva! Tässä on Martina Aitolehden mystinen rakas Herra B – sekaantui Ruotsin rikoshistorian röyhkeimpään ryöstöön!

Outo suhdesoppa

Selvityksen yhteydessä Seiskan reportterille selvisi, että herra B oli ollut naimisissa. Miehen suhdetilanne herätti hämmennystä, sillä herra B:n virallinen osoite johti ex-vaimon luokse.

Seiska tavoitti marraskuussa herra B:n ex-vaimon, joka kertoi kuulleensa Martinasta. Naisen kiisti tuolloin olevansa edelleen yhdessä herra B:n kanssa. Samalla hän kertoi, että herra B olisi eronnut Martinasta – siis jo marraskuussa.

Lue myös: Martina Aitolehti vakavana suhteestaan mysteerirakkaansa kanssa: "Voinko oikeasti jatkaa elämää näin?"

Seiskan tietojen mukaan Martina ja herra B viettivät kuitenkin vielä uudenvuoden yhdessä.

Seiska ei tavoittanut Martinaa kommentoimaan yllätyseroaan.