fbq
Vilma Karjalainen

"Ootko sä tehnyt lapsia saappaan kanssa?" - TIS-Vilma ärähtää isän roolista lapsen elämässä

Temptation Island Suomesta tuttu Vilma Karjalainen sai kesällä toisen lapsensa ex-kumppaninsa, myös Temppareista tutun Juuso Lehmusvyöryn kanssa.

Juuso ja Vilma saivat esikoisensa vuonna 2020. He erosivat syksyllä 2021. Vilma julkisti Mamma mia -podcastissa odottavansa Juuson kanssa toista lasta. Samassa podcastissa Vilma myönsi, että tunteet Juusoa kohtaan olivat yhä lämpimät.

- En määrittelisi suhdettamme kuitenkaan vielä. En koe itseäni ehkä kuitenkaan ihan sinkuksi.

Podcast: Eronneet TIS-Vilma ja Juuso: "Pari kertaa ollaan puuhailtu"

Vilma julkaisi Instagramissa kauniin kuvaparin, jossa poseeraa tummissa vaatteissa ja hämyisessä smokey eye -meikissä. Kuvatekstissä hän on purkanut ajatuksiaan tärkeästä asiasta, joka selvästi on saanut kupin nurin.

- Zen-Vilma unohtaa hetkeksi rauhallisuuden…., hän varoittelee.

- Vuosi on 2022, naiset ja miehet on tasa-arvossa (ainakin pitäisi olla). Edelleen, EDELLEEN multa kysytään että missä mun lapset on, kun oon jossain esimerkiksi viinillä ystävän kanssa. WTF? MISSÄ? MISSÄ NIINKUN OLETAT HEIDÄN OLEVAN? -Olisko vanhemman kanssa? MIKSI KYSYT????? Vilma kirjoittaa kuvatekstissä tuohtuneena.

Temppareista tuttu ex-pari Vilma ja Juuso: toinen lapsi syntyi! – ”Tästä alkaa vauvakupla”

Vilma kertoo, ettei voi sietää sukupuoleen liittyvää vähättelyä ja haluaakin korostaa isän roolin tärkeyttä lapsen elämässä.

- Vielä, vuonna 2022 saa lukea aloituksia vauvaryhmistä ”koska on vauva tarpeeksi vanha olemaan isänsä kanssa kahden”. WTF? Ootko sä tehnyt lapsia saappaan kanssa vai miksi epäilet ettei isä voisi vauvan kanssa olla? Eikö isällä ole aivotoimintaa??? Vaistoja??? Onko isä jotenkin osaamaton tai kärsimätön ja heittääkö se sen vauvan yhtäkkiä roskiin jos kuuluu itkua???? hän jatkaa.

Näin TIS-Vilman elämä muuttui tyttären myötä: ”Mua ei oikeesti tunnistaisi samaksi”

Oletetut roolit näkyvät myös toisella tapaa.

- Kuinka monelta isältä kysytään että ”ootko nyt ihan varma että haluatko luoda uraa nytkun on lapsia, ne on kerran kuitenkin pieniä”, Vilma miettii, ja kertoo saavansa ainakin kerran kuukaudessa kyselyitä asiasta.

- Lapset on vaan kerran pieniä! -ihanko totta? Mä luulin etku lapsi täyttää 5v ni se alkaa alusta ja seuraavaksi lapsi täyttää 0v, hän vitsailee, ja kertoo sitten palaavansa takaisin zen-Vilmaksi, joka ei hätkähdä mistään.

TIS-Vilma saa kylmääviä kommentteja äitiydestään: "Turha selittää!"

Vilma on aiemminkin jakanut vahvoja mielipiteitään avoimesti sosiaalisessa mediassa. Hän kirjoitti taannoin pitkällisen perustelupäivityksen saatuaan yksityisviesteillä arvostelua tyttärensä viemisestä päiväkotiin.

- Päiväkoti ei oo mikään lasten kaatopaikka, mihin jätetään lapset kun ei jakseta hoitaa lapsia itse, Temppari-tähti täräytti.

"Ei oo mikään lasten kaatopaikka" - TIS-Vilma vei lapsensa 1-vuotiaana päivähoitoon - sai kritiikkivyöryn