fbq
Kotimaa
11.02.2022 11:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Vilma Karjalainen
Näin TIS-Vilman elämä muuttui tyttären myötä: ”Mua ei oikeesti tunnistaisi samaksi”
Kotimaa
11.02.2022 11:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen jakoi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvan, jonka tekstissä hehkuttaa äitiyttä ja kertoo arjestaan vajaa kaksivuotiaan Nellan kanssa. Vilma kertoo muuttuneensa suunnattomasti lapsen myötä.

- Aloitan tän sanomalla, että oon täysin eri ihminen kun ennen Nellaa. Mua ei oikeesti tunnistaisi samaksi, hän toteaa.

Vilma vertaa nykyistä itseään entiseen, ja kokee elämänhallintansa olevan nykyään kunnossa.

- Musta on tullut järjestelmällisempi, rakastan puhtaita lakanoita ja mulla on pyyhkeet viikattuna kaapissa. Tiedän mun aikataulun ensiviikkoon asti ja asiat on hallinnassa. Raha-asiat on kunnossa ja tiedostan koska mulle tulee rahaa ja miten maksan laskuni ajallaan. Osaan tehdä ruokaa ja oon jopa opetellut käyttää pakastinta. Muistan antaa Nellalle vitamiinit ja huolehdin Nellan päivittäisistä tarpeista, se on puhdas ja hyvin ruokittu terveellisellä ruoalla, hän luettelee. - Tätä mun elämä on. Äitiys on toisen henkilön tarpeiden huolehtimisesta.

Vilma muistuttaa myös, ettei heidänkään perhe-elämänsä aina ole täydellistä.

- Joo, meki vedetään välillä päivälliseksi nugetteja kun ei jaksa tehdä ruokaa ja tiskit odottaa aamulla ja vaatteita on lattialla, mut yleisesti elämä on ylläolevaa.

Lue myös: TIS-Vilma yllättyi rintaruokinnan haasteista - kamalin paikka jäi mieleen: "Silloin jengi katsoi, että mitä hittoa"

”Äitiys on parasta mitä mulle on koskaan tapahtunut”

Vilma kehuu Nellaa iloiseksi, rauhalliseksi ja elämäniloiseksi lapseksi. 

- Nella on opettanut mulle niin paljon ja voi vitsi, huomaan sen ihan jokapäivä! Oli sitten kiukkupäivä tai täydellinen päivä niinkun tänään, mä olen aivan saatanan onnellinen että voin olla just Nellan äiti. I LOVE HER.

Nella tuo Vilman elämään turvaa ja pysyvyyttä, ja haluaa tarjota lapselleen parhaat mahdolliset puitteet kasvaa.

- Nella näyttää mulle miten nautitaan elämästä, joo elämässä menee jotkut asiat päin helvettiä mut Nella on ja pysyy. Mä aijon tehdä kaikkeni että saan Nellalle turvattua mahdollisimman hyvät eväät elämään eli tasapainoisen, rakastavan kodin missä on lämmin ja hyvä olla. Mikään muu ei oo mulle tärkeämpää kun olla mahdollisimman hyvä äiti Nellalle, hän lopettaa rehellisen tekstinsä.

Kuvan kommentit vilisevät sydämiä, ja niissä ihastellaan Vilman avointa kerrontaa. Moni vanhempi samaistuu Vilman sanoittamiin tunteisiin.

- Voin samaistua tähän tekstiin. Lapsen saaminen on ollut omalle kohdalle myös se elämän käänne kohta, ja lapsen myötä elämä parani 120%, eräs kommentoija kertoo.

Vilma tuli tunnetuksi osallistuttuaan Temptation Island Suomen kolmannelle ja viidennelle tuotantokaudelle. Lisäksi Vilma tunnetaan Gossip Moms Suomi -ohjelmasta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »