fbq"Onneksi ei tullut henkilövahinkoja" Seurapiirileski Kaarina Kivilahti raivosi kadulla luksusautostaan - peruuttaja sai kuulla kunniansa! | Seiska
Kaarina Kivilahti

"Onneksi ei tullut henkilövahinkoja" Seurapiirileski Kaarina Kivilahti raivosi kadulla luksusautostaan - peruuttaja sai kuulla kunniansa!

Kotimaa | 09.10.2021 06:29

Seurapiirileski Kaarina Kivilahti joutui kolariin viikko sitten torstaina. Helsingin Töölönkadulla sattunut onnettomuus tapahtui, kun vanhempi mies peruutti Kaarinan Mercedes-Benz-luksusauton takaosaan. Silminnäkijöiden mukaan tilanteen aiheuttanut kuski ei nähnyt Kaarinan autoa peruuttaessaan sisäpihalta tielle.

Paikalla olleiden mukaan Kaarina oli tilanteesta raivoissaan. Seiska tavoitti hänet kommentoimaan kolaria.

– Onneksi ei sattunut henkilövahinkoja. Kuski myönsi heti virheensä ja antoi minulle puhelinnumeronsa. Autoni parkkivalo meni rikki ja takaosa naarmuuntui. Ei voi mitään, Kaarina päivittelee Seiskalle.

Kaarina Kivilahti joutui kolariin.
Kaarina Kivilahti joutui kolariin.

Lue myös: Kivilahtein seurapiiriperheen oikeudessa - riita perinnönjaosta johti käräjille!

Perintöriita

Kaarinan Kari-puoliso muutti ennen kuolemaansa testamenttiaan salaa. Asia selvisi osaisille vasta perinnönjaossa. Yllättävin muutos uudessa versiossa oli, että Kari oli jättänyt Kaarinan täysin pois, vaikka he olivat naimisissa 45 vuotta. Virallisesti Kaarina ei kuitenkinkaan jää perinnöttä, sillä hän saa normaalin lesken osan.

Sen johdosta Kaarina ja hänen tyttärensä Klaara ja Karina riitauttivat asian.

Lue myös: Maksettavaa yli 10 000 euroa! Kivilahtien seurapiiriperheen perintöriidasta jäi luu käteen

Perintöriita testamentin mitätöinnistä päättyi pari viikkoa sitten, kun Kaarina, Klaara ja Karina peruuttivat kanteen asiassa.

Käräjäoikeuden papereista selviää, että oikeusprosessi tuli maksamaan Kaarinalle ja hänen tyttärilleen yli 10 000 euroa. He joutuvat maksamaan esimerkiksi yhteisvastuullisesti vastapuolen oikeudenkäyntikuluja.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!