fbqMaksettavaa yli 10 000 euroa! Kivilahtien seurapiiriperheen perintöriidasta jäi luu käteen | Seiska
Kari ja Kaarina Kivilahti

Maksettavaa yli 10 000 euroa! Kivilahtien seurapiiriperheen perintöriidasta jäi luu käteen

Kotimaa | 30.09.2021 21:02

Perintöriita liikemies Kari Kivilahden, 80, testamentin mitätöinnistä päättyi viime viikolla. Testamentin oikeellisuuden riitauttaneet leski Kaarina Kivilahti, 75, ja Karin nuorimmat lapset Klaara Kivilahti, 44, ja Karina Kivilahti, 41, peruuttivat kanteen asiassa.

Ihan helpolla Kivilahdet eivät luovuttaneet, sillä asiaa yritettiin ensin sovitella, jonka jälkeen se siirtyi tuomarin ratkaistavaksi. Riidan vastapuolena olivat liikemiehen aiemmasta liitosta syntyneet lapset.

LiKari Kivilahti kuoli vuonna 2019. Hän oli naimisissa Kaarina-vaimonsa kanssa 45 vuotta.
Kari Kivilahti kuoli vuonna 2019. Hän oli naimisissa Kaarina-vaimonsa kanssa 45 vuotta.

Taustaa: Haastehakemus jätetty! Seurapiirirouva ja putiikinpitäjä Kaarina Kivilahti ei hyväksy keväällä kuolleen miehensä tekemää testamenttia – perintö menossa tasavertaisesti lapsille!

Miljoonaomaisuuden tehnyt Kari muutti testamenttiaan salaa, ja asia selvisi osaisille vasta perinnönjaossa. Yllättävin muutos uudessa versiossa oli, että Kari oli jättänyt Kaarinan täysin pois, vaikka he olivat naimisissa 45 vuotta. Virallisesti Kaarina ei kuitenkinkaan jää perinnöttä, sillä hän saa normaalin lesken osan.

Käräjäoikeuden papereista selviää, että oikeusprosessi tuli maksamaan Kaarinalle ja hänen tyttärilleen yli 10 000 euroa. He joutuvat maksamaan esimerkiksi yhteisvastuullisesti vastapuolen oikeudenkäyntikuluja.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!