Alina Voronkova jäi tyhjän päälle! Ex-missiltä loppuivat työt: ”On kyllä haikea fiilis”

Kotimaa | 25.02.2021 12:31

Miss Suomi 2018 Alina Voronkovan, 26, aamu alkoi huonoilla uutisilla. 

Helsingin Jokereiden jääkiekkojoukkueen KHL-otteluiden pelaajahaastatteluista vastanneen entisen missin toimittajapesti päättyi yllättäen. Alina kertoi asiasta Instagram-tilillään.

- Aamu alkoi uutisella, joka laittoi työkalenterin hieman uuteen uskoon. Helsingin Jokerit pelaa näillä näkymin pudotuspelinsä Venäjällä välttääkseen ylimääräistä matkustamista. Kannatan päätöstä täysin. Huomenna omalta osalta on kauden viimeinen lähetys, ja vitsit, että on haikea fiilis, hän kirjoitti.

Lue myös: Vau, mitkä vatsalihakset! Alina Voronkova esitteli timmin vartalonsa somessa - seuraajat hullaantuivat: "Mikä hottis siellä!"

Töiden päättymisestä huolimatta hän ei ole kadottanut positiivista asennettaan, joten Alina katsoo kirkkain silmin tulevaisuuteen. 

- Näitä toimittajan hommia on ollut ilo tehdä jo kahden kauden ajan, sekä optimistisena odotan tulevaisuutta. Freelancerin hommat ovat aina yhtä lottoa, mutta nyt olisi omassa kalenterissa aikaa uusille projekteille. Hit me up, jos tarvitset tekijää!

Lue myös: "Kuvauksia on ikävä" Alina Voronkova julkaisi tyylikkään mallivideon: poseeraa Emmi Granlundin suunnittelemissa vaatteissa - katso! 

Erotiikkapuheet

Alina oli syksylllä kihlattunsa Joonas Hurrin, 29, kanssa vieraana Tuttu juttu show -parisuhdeohjelmassa.

Alina yllätti katsojat vastaamalla melko suorasukaisesti ohjelman erotiikkakysymykseen.

Lue myös: Missi Alina Voronkova täräyttää tv:ssä suorasukaisen seksipaljastuksen: ”Aina, kun tekee mieli!” 

Alina uskaltautui valitsemaan erotiikkakysymyksen, ja kun häneltä kysyttiin, kuinka usein on sopivasti, Alina sutkautti suoran vastauksen.. 

- Aina, kun tekee mieli, Alina vastasi.

- Ei ole sellaista lukua. Sitten, kun tulee se sopiva hetki. Alina on siitä maininnut, että sitten, kun on oikea hetki, tilanne ja ajankohta, niin silloin, Joonas puolestaan sanoi.

Lue myös: Hottismissi Alina Voronkovan kuuma bikinitanssi talvisella parvekkeella - veret seisauttavaa katsottavaa! 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!