fbq
Noora Manninen

Onko tässä Suomen ökyin missi? Noora Mannisen elämäntyyli on täynnä Guccia, Louis Vuittonia ja Balenciagaa - juhlii pian linnahäitä!

Missikisoista tutusta Noora Mannisesta, 23, tulee pian vaimo.

Seiska kertoi jo viime marraskuussa Nooran menneen kihloihin rakkaansa kanssa. Missi on sometilillään paljastanut, että häitä juhlitaan aivan pian. 

Noin 3 viikkoa ja musta tulee Rouva! Käytiin tiistaina hoitamassa viimeisiä valmisteluita häihin. Pakko myöntää, että kyllä on perhosia vatsassa tällähetkellä. Käytiin matkan varrella myös kurkkaamassa miltä tuleva hääpaikka näyttää tällähetkellä. Linnan puutarha ei ollut viellä vihreänä, mutta nyt sormet ristissä toivon, että tälläinen sää jatkuu! Noora hehkutti Instagram-julkaisussaan viime viikolla.

Sofia Belórf keimailee hopeankarvaisessa ökytakissa - julkaisi luksuskuvan Pariisista

Tulevat hääjuhlat ovat luultavasti astetta hulppeammat, sillä ainakin Nooran Instagram-tili on täynnä luksusta.

Missi Sonja Länsivuori pudotti uutispommin: ”Nyt vihdoin se on julkista…”

Missin asustekokoelmasta löytyy upeita ökymerkkituotteita kuten esimerkiksi Gucci, Balenciaga, Louis Vuitton ja Dolce & Gabbana.

Noora on sometilillään kertonut, että hänen tuleva aviomiehensä on ahkera lahjojen antaja. Viimeksi mies yllätti hänet Gucci-korkokengillä ja samppanjalla kesken illallisen. 

Matkustus- ja ruokailuteemaista Instagram-tiliä pyörittävä Noora viihtyykin ulkomailla ja hienoissa ravintoloissa. Lukuisat missin somekuvista on otettu luksusravintoloissa kuten Savoyssa ja Palacessa.

Lisäksi Noora on käynyt esimerkiksi Espanjassa yhdessä maailman parhaista ravintoloista, kolmella Michelin-tähdellä palkitussa El Celler de Can Rocassa.

Kuopiolaismissi Laura Hautaniemi yhdistettiin NHL-tähti Kasperi Kapaseen – suunnittelee nyt reissua lätkän MM-kisoihin: ”Jos joku kiekkoilija kävelisi vastaan…”

Noora on äskettäin lomaillut myös esimerkiksi Alankomaissa, Portugalissa, Italiassa ja Ranskassa.

Nooran henkilökohtaiset verotiedot eivät tue hänen hulppeaa elämäntapaansa. Vuonna 2020 hän ilmoitti ansiotuloikseen 17 921 euroa.

Noora on osallistunut Miss Suomi -kilpailuun vuonna 2019. Samana vuonna hänet kruunattiin 2. perintöprinsessaksi Miss Tampere -kilpailussa. 

Viime vuonna Noora kilpaili Miss Helsinki -tittelistä. Hän ylsi finaaliin asti, mutta voiton vei lopulta Oona Komi

Reippaasti alkoholia häistä mukaan! Miss Helsinki Oona Komi narahti 15-vuotiaana vanhemmilleen – tällainen rangaistus tuli

Noora kertoi maaliskuussa Seiskalle yksityiskohtia superromanttisesta kosinnasta.

– Minua kosittiin Eiffel-tornin ravintolassa. Poikaystäväni lähti käymään muualla. Takaisin tultuaan hän kilisti lasia. Ajattelin että apua, mitä tässä oikein tapahtuu. Kun kosinta sitten tapahtui ja vastasin myöntyvästi, kaikki ravintolassa nousivat seisomaan ja taputtamaan. 

Upea ja uhkea tuleva morsian! Miss Helsinki -finalisti Noora Manninen kihloihin – karkasi rakkaansa kanssa Pariisiin lemmenlomalle

– Se oli kyllä suoraan kuin jostain elokuvasta. Aivan ihanaa! Noora muisteli iloisena Kampin Fressi-kuntosalin hyväntekeväisyystapahtumassa.