fbq
Jenni Ahola

Olvi-tyttö Jenni Aholan pohjaton suru: äiti nukkui pois

Vuonna 1998 juomakonserni Olvin rohkeassa mainoksessa alasti poseerannut muotiyrittäjä ja malli Jenni Ahola, 46, on surun murtama.

Uuden rakkaan löytänyt entinen Olvi-tyttö Jenni Ahola vähäsanaisena suhdekoukeroistaan: ”En haaveile enää avioliitosta!”

Jenni Ahola on kohdannut suuren surun. Jenni kertoo asiasta avoimesti omalla Instagram-tilillään suruviestin saattelemana.

Äitini Kirsti Ahola nukkui eilen illalla pois ja hävisi yli 3 vuotta kestäneen taistelun levinneen syövän kanssa. Olen ikuisesti kiitollinen, että sain auttaa äitini viimeiselle matkalle ja viettää viimeiset 2 vkoa hänen kanssaan täällä kotonani saattohoidossa! hän kirjoittaa sydämien kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Muistatko tv-mainoksessa nakuilleen Olvi-tytön Jenni Aholan? Tältä 46 vuotta täyttänyt kaunotar näyttää nykyään - "En ajattele itseäni keski-ikäisenä"

Julkaisun yhteydessä on kuva pöydässä, jossa palaa kaksi kynttilää.

Ikävä ja suru on pohjattoman suurta, tuntuu kun palanen minusta olisi poissa. Jäämme sinun iloa, valoa ja läsnäoloasi ikuisesti kaipaamaan, tyttäresi Jenni ja lapsenlapset Klaudia ja Kristian.

Legendaarinen Olvi-tyttö Jenni Ahola tekisi 90-luvun nakumainoksen uudestaan: Alastomuus on luonnollista – ilman sitä mainosta en olisi tässä!