fbq
Olga Temonen tekee paluun Salkkareihin.

Olga Temonen ihmettelee miehensä Tuukka Temosen reaktiota Salkkarit-pestiinsä: Hän sairaalla tavalla nauttii siitä!

Tänään maanantaina (21.8.) kesätauolta palaavassa Salatut elämät -sarjassa nähdään useampikin paluumuuttaja. Heistä odotetuin on taatusti näyttelijä Jarmo Kosken esittämä Seppo Taalasmaa, joka alkaa huseerata Pihlajakadulla neljän vuoden tauon jälkeen.

Miksi Seppo Taalasmaa palaa Salkkareihin, vaikka Jarmo Koski sai sarjasta tarpeekseen?

Sepon tavoin paluun Pihlajakadulle tekee myös Olga Temosen esittämä Noora Autio, joka palaa myöhemmin sarjassa takaisin Afrikasta Suomeen.

– On mahtavaa, että Nooraa on pidetty hengissä kaikki nämä kahdeksan vuotta, kun olen ollut poissa. Ettei hän ole jäänyt siellä norsulauman alle tai vastaavaa, Olga, 39, nauraa puhelimitse Seiskalle.

Olga Temonen tekee paluun Salkkareihin.

– Ei ole mitenkään itsestään selvää, että näin pitkään poissa ollutta hahmoa ei kirjoiteta kuolleeksi.

Olgaa sanoo olevansa lievästä sanottuna innoissaan paluustaan suosikkisarjaan.

– Salkkareissahan on todella hauskaa olla töissä! Älyttömän hyvät työkaverit ja viimeisen päälle hiottu koneisto, johon on helppo loksahtaa mukaan. Kaiken lisäksi se on vieläpä siistiä sisätyötä, joten mikäs siinä.

Taalasmaan Sepiä esittävän Jarmon tavoin myös Olga sai Salkkareista aikoinaan tarpeekseen. Mutta toisin kuin Jarmon tapauksessa, Olga vihjaa, että hänen kohdallaan kyse oli kyllästymisen sijaan ennemminkin ammattiylpeydestä.

LUE: Salkkarit-tähti loukkasi itseään pyöräillessään suojatiellä - Volvo-kuskin käytös tyrmistytti!

– Kaikkien näyttelijöiden pitää aina tasapainotella sen ajatuksen kanssa, mitä itsestä oikein ajatellaan ja minkälaista työtä sitä haluaisi tehdä. Vuosien saatossa olen kuitenkin pyrkinyt pois leimautumisen pelosta. Eihän muidenkaan ammatti-ihmisten tarvitse koko ajan miettiä, mitä heistä oikein ajatellaan.

Rehellinen Olga ei myöskään häpeä myöntää, että yksi iso syy Salkkareihin paluuseen oli raha.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Olga ja Tuukka Temonen ovat aviopari.

– Töitä ei ole tällä hetkellä kauheasti tarjolla. Ja kun sitten pyydettiin, niin päätin palata sarjaan.

Yksi asia on ainakin varma: Olgan aviomiehellä, ohjaaja Tuukka Temosella ei ole mitään vaimonsa tuoretta Salkkarit-pestiä vastaan.

– Tuukka on tästä todella innoissaan! Hän jopa jollain sairaalla tavalla nauttii siitä, että hänen vaimonsa on Salkkarit-hahmo, Olga nauraa.

– Tuukka on jopa lämmitellyt tulevaa katsomalla Ismo ja Noora -videopätkiä YouTubesta. Hän on tosi innoissaan, enkä todellakaan tiedä, miksi.

Salatut elämät MTV3-kanavalla arkipäivisin klo 19.30.