fbq
Pippa Laukka ja Sanna Ukkola

Olet mitä syöt: Pippa Laukka järkyttyy Sanna Ukkolan jääkaapilla – näin vähän kohutoimittaja syö päivässä

Kiireisenä toimittajana tunnettu Sanna Ukkola kertoo olleensa erilaisilla dieeteillä lähes parikymmentä vuotta.

Olet mitä syöt -ohjelmassa kuitenkin paljastuu, että tulokset eivät ole koskaan pysyviä, ja Sanna epäileekin sotkeneensa aineenvaihduntansa pysyvästi.

Laihduttamista nuoruudestaan saakka harrastanut Sanna elää pitkälti pussikeitoilla, joita tarjotaan kestoratkaisuna painon pudotukseen. Sannan kohdalla pussikeitot eivät kuitenkaan enää tehoa, eivätkä kuulemma personal trainereiden tekemät ohjelmatkaan.

Sanna Ukkola edusti harvinaisesti yhdessä miehensä Matias Turkkilan kanssa - kuva! "Olen nähnyt vaimoa olohuoneessa useammin tv:stä kuin paikan päällä"

Sannan kotiin Kampin sydämessä saapuva Pippa Laukka hämmentyy silminnähden avatessaan toimittajan jääkaapin. Siellä ei ole juuri mitään suuhun pantavaa, ja se vähä ravinto mitä löytyy, on kaikki keinotekoisesti valmistettua.

Suurempi tyrmistys on kuulla, että Sanna laskee kaiken ravintonsa kalorien perusteella ja on määritellyt päiväkohtaiseksi määräkseen vaivaiset 500 kaloria.

Pippa Laukka esittelee Sanna Ukkolalle tämän ruokavalion.
Pippa Laukka esittelee kohutoimittaja Sanna Ukkolalle, mistä tämän 500 kalorin päivät koostuvat.

Tämä johtaa jo keittiössä tehtävään pika-analyysiin: sekundadieetit ja kalorikyttäys ovat johtaneet ns. säästöliekkitilaan, jossa kropan aineenvaihdunta hidastuu äärimmilleen tai jopa pysähtyy.

Myös Sannan suosimat sokerin makeutusaineilla korvaamat juomat saavat Pipalta kyytiä.

– Moni luulee, että keinomakeutetuissa tuotteissa ei ole mitään haitallista, kun niissä ei ole kaloreitakaan. Niissä on kuitenkin paljon lisäaineita, jotka käynnistävät elimistössä erilaisia haitallisia reaktioita, lääkäri toteaa.

Keittiön pahin löytö on tornillinen ateriankorvikkeita, joilla Ukkola kertoo elävänsä aina kun yrittää pudottaa painoaan. Eli jatkuvasti.

Shokkikuva! Julkkislääkäri Pippa Laukka joutui sairaalaan - poseeraa tippaletku ranteessa: "Pyörähti sellainen kuumetauti kropassa..."

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Eihän näitä ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön! Pippa parahtaa ja päivittelee järkyttyneenä, miten Sannan kaltainen aito nainen voi viettää näin keinotekoista elämää.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla tänään klo 20.