fbq
Kotimaa
06.04.2021 14:21
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Mailis Penttilä
Oih, Mailis Penttilä poseeraa hehkeänä ilman housuja: "Kaikki on itselle ihan uutta"
Kotimaa
06.04.2021 14:21
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tv:tä tuttu leipurikaunotar Mailis Penttilä on siunatussa tilassa ja päivitti Instagramissa iloisia kuulumisiaan tänään (6.4.). Hehkuva odottava äiti kertoi julkaisussaan, ettei häntä jännitä, vaikka kaikki onkin hänelle vielä uutta.

Ajatus äidiksi tulemisesta ei jännitä tai pelota. Kaikki on itselle ihan uutta, mutta tässä matkan varrella varmasti oppii kaiken tarvittavan, Mailis kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Mailis saikin someseuraajiltaan runsaasti kehuja ulkomuodostaan ja olemuksestaan. Seuraajilta on sadellut myös niksejä ja vinkkejä.

Teiltä on tullut myös paljon hyviä vinkkejä raskauteen ja vauva-arkeen liittyen, joten iso kiitos niistä, Mailis kiittelee.

Lue myös: Jättiyllätys! Leipuripovipommi Mailis Penttilä on raskaana - julkaisi vauvauutisen upeilla kuvilla: "Suuri seikkailu alkaa!"

Upeassa kuvassa Mailis näyttäisi pukeutuneen pelkästään pitkähihaiseen harmaaseen paitaan. Tarinaosiossaan hän myös kertoo, että ei murehdi, miltä vartalo näyttää synnytyksen jälkeen.

- En ole stressannut raskauden aiheuttamia muutoksia omassa ulkonäössä, Mailis kertoo 24 tuntia näkyvällä videolla.

Lisäksi hän mainitsee raskauden sujuneen oikein hyvin ja olon olevan rauhallinen.

Mailis on ollut avomiehensä, miljonääriliikemies Pekka Koskisen kanssa yhdessä seitsemän vuotta. Tuleva lapsi on parin ensimmäinen yhteinen.

Vuosi sitten Pekka kertoi Seiskalle, että yhteinen arki on kiireitä täynnä. Pekka on sijoittanut rahojaan menestyksekkäästi muun muassa ravintolabisnekseen, arvopapereihin sekä kiinteistöihin. Tällä hetkellä Mailis puolestaan on keskittynyt opiskeluihinsa, jotka on kuitenkin kevään osalta suoritettu.

- Nyt meinaan pitää pienen ansaitun tauon lukemisesta ja keskittyä nauttimaan loppuraskaudesta, Mailis kertoi somessa kirjoitustensa jälkeen maaliskuussa.

Pekka ja Mailis

Kuvassa Pekka ja Mailis poseeraavat avajaisbileissä kesäkuussa 2019.

Lue myös: Leipuripovipommi Mailis Penttilän miljonäärirakas Pekka Koskinen valloittaa ravintolabisnestä: ”Tämä ei ole mikään helppo ala!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »