Pekka Koskinen sijoitaa ravintoloihin.

Leipuripovipommi Mailis Penttilän miljonäärirakas Pekka Koskinen valloittaa ravintolabisnestä: ”Tämä ei ole mikään helppo ala!”

05.11.2019 15:02

Liikemies Pekka Koskinen, 41, on laajentanut bisneksiään it-alalta myös ravintolamaailmaan. Tänä syksynä hän avasi jo viidennen Crazy Wine -nimeä kantavan ravintolan Helsingin Katajanokalle.

– Ravintolabisnekseen lähteminen on ollut pitkäaikainen unelmani. Alaan sijoittaessani olen huomannut, että pystyn olemaan monessa avuksi, Pekka sanoo.

Lue myös: Huhhuh, mikä povi! Seksipommi Mailis Penttilän superavonainen iltapuku loksautti leuat - poseeraa miljonäärirakkaansa kainalossa: "Valitsen sinut uudelleen ja uudelleen" - kuvat!

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tutuksi tulleen Mailis Penttilän miljonäärirakas on sijoittanut myös kiinteistöihin ja arvopapereihin.

– Monet asiat ovat tulleet elämääni sattuman kautta, ja tykkään kaikenlaisesta bisneksestä. Tärkeää minulle on, kenen kanssa sitä teen. Sinällään firman johtaminen on samanlaista, oli sitten it- tai ravintolamaailmassa.

Pekka Koskinen on ollut jo vuosia yhdessä Miss Helsinki -kisastakin tutun Mailis Penttilän kanssa.  – Suhteessa on kaikki ennallaan, Pekka vakuuttaa.
Pekka Koskinen on ollut jo vuosia yhdessä Miss Helsinki -kisastakin tutun Mailis Penttilän kanssa.  – Suhteessa on kaikki ennallaan, Pekka vakuuttaa.

 

Lue myös: Leipuripovipommi Mailis Penttilän kakut valloittavat Pekka-rakkaan työpaikalla – ”Ihan legendaarisia juttuja toimistolla!”

Uudistuminen on tärkeää

Pekka on tuttu näky Helsingin yöelämässä. Hän haluaa käydä omissa ravintoloissaan nähdäkseen, missä jamassa liiketoiminta on.

– Henkilökunnalle on tärkeää nähdä omistajien olevan läsnä, ja että omistajaa kiinnostaa, miten ravintolalla menee. Myös uudistuminen on tärkeää.

Yrittäjä ei vielä osaa sanoa, kuinka monta ravintolaa aikoo avata Suomeen.

– Tässä mennään askel kerrallaan. Uusien ravintoloiden avaaminen riippuu täysin edellisten menestyksestä. Tämä ei ole mikään helppo ala, sillä ravintoloita suljetaan koko ajan.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!