fbq
Uutiset
05.11.2019 15:02
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Pekka Koskinen sijoitaa ravintoloihin.
Leipuripovipommi Mailis Penttilän miljonäärirakas Pekka Koskinen valloittaa ravintolabisnestä: ”Tämä ei ole mikään helppo ala!”
Uutiset
05.11.2019 15:02
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Liikemies Pekka Koskinen, 41, on laajentanut bisneksiään it-alalta myös ravintolamaailmaan. Tänä syksynä hän avasi jo viidennen Crazy Wine -nimeä kantavan ravintolan Helsingin Katajanokalle.

– Ravintolabisnekseen lähteminen on ollut pitkäaikainen unelmani. Alaan sijoittaessani olen huomannut, että pystyn olemaan monessa avuksi, Pekka sanoo.

Lue myös: Huhhuh, mikä povi! Seksipommi Mailis Penttilän superavonainen iltapuku loksautti leuat - poseeraa miljonäärirakkaansa kainalossa: "Valitsen sinut uudelleen ja uudelleen" - kuvat!

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tutuksi tulleen Mailis Penttilän miljonäärirakas on sijoittanut myös kiinteistöihin ja arvopapereihin.

– Monet asiat ovat tulleet elämääni sattuman kautta, ja tykkään kaikenlaisesta bisneksestä. Tärkeää minulle on, kenen kanssa sitä teen. Sinällään firman johtaminen on samanlaista, oli sitten it- tai ravintolamaailmassa.

Pekka Koskinen on ollut jo vuosia yhdessä Miss Helsinki -kisastakin tutun Mailis Penttilän kanssa.  – Suhteessa on kaikki ennallaan, Pekka vakuuttaa.
Pekka Koskinen on ollut jo vuosia yhdessä Miss Helsinki -kisastakin tutun Mailis Penttilän kanssa.  – Suhteessa on kaikki ennallaan, Pekka vakuuttaa.

 

Lue myös: Leipuripovipommi Mailis Penttilän kakut valloittavat Pekka-rakkaan työpaikalla – ”Ihan legendaarisia juttuja toimistolla!”

Uudistuminen on tärkeää

Pekka on tuttu näky Helsingin yöelämässä. Hän haluaa käydä omissa ravintoloissaan nähdäkseen, missä jamassa liiketoiminta on.

– Henkilökunnalle on tärkeää nähdä omistajien olevan läsnä, ja että omistajaa kiinnostaa, miten ravintolalla menee. Myös uudistuminen on tärkeää.

Yrittäjä ei vielä osaa sanoa, kuinka monta ravintolaa aikoo avata Suomeen.

– Tässä mennään askel kerrallaan. Uusien ravintoloiden avaaminen riippuu täysin edellisten menestyksestä. Tämä ei ole mikään helppo ala, sillä ravintoloita suljetaan koko ajan.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »