fbq
TIS-Juulia

Oho, Temptation Islandin uhkea sinkku Juulia kuvaa kunnon aikuisviihdettä: ”Olen löytänyt luotettavan miehen” – äidiltä yllättävä kommentti!

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu sinkku-Juulia haaveilee aikuisviihdeurasta.

Juulia on ollut yksi kuluneen Temptation Island Suomi -kauden näkyvimmistä sinkuista. Pohjanmaalla asuva kaunotar julkaisee rohkeaa sisältöä maksullisella OnlyFans-sivustolla. Hän julkaisee profiilissaan kuvia ja videoita, joissa hän on täysin alasti.

Nyt Juulia suunnittelee sisältönsä uudistamista entistä rohkeammaksi.

- Olen löytänyt erään luotettavan miehen, jonka kanssa kuvaamme yhdessä videoita, Juulia kertoo Seiskan TIS-Iltaroviossa.

- Näen asian niin, että jokaisen saa tehdä kehollaan mitä haluaa ja mikä tuntuu hyvältä. Jokainen saa ilmaista seksuaalisuuttaan, se kuuluu kaikille. En näe siinä mitään pahaa.

Temptation Islandin sinkku-Juulia varatun Valtterin pidättyväisyydestä – leikki oli liikaa: ”Sekin lopetettiin kesken ja meni kuppi nurin”

Juulian aikuisviihdeharrastus ei ole salattu aihe hänen perhepiirissään.

- Äitini on sanonut lähinnä, että muistanhan maksaa verot. Ei hän ole sanonut juuta eikä jaata. Jos minä tykkään tehdä sitä, niin se on ok. Perheeni ei ole tuominnut minua mitenkään. Äitini on vain tsempannut.

Vaikka aikuisviihde on Juulialle harrastus, ei hän sulje pois mahdollisuutta kunnon aikuisviihdeuran luomisesta.

- Jos tulisi tarjous, tarttuisin siihen ehdottomasti.