fbq
Telkkari
14.01.2022 10:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Temptation Islandin sinkku-Juulia varatun Valtterin pidättyväisyydestä – leikki oli liikaa: ”Sekin lopetettiin kesken ja meni kuppi nurin”
Telkkari
14.01.2022 10:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomi -sarjassa sinkkuna mukana ollut Juulia on ollut yksi kuluneen tuotantokauden näkyvimmistä sinkuista, ja hän on puhunut erityisen suorasti varatusta Valtterista. Valtteri on ollut koko kauden ajan hyvin vetäytynyt, eikä hän ole osallistunut juhliin ja leikkeihin kovin innoissaan.

- Valtteri mietti todella paljon kameroita. Kommentoinkin hänelle, että ne pitäisi unohtaa. Meillä oli todella erilainen arvomaailma. Tulimme juttuun, läppä lensi ja Valtteri on mukava tyyppi, mutta en näe meitä tekemisissä näin ulkomaailmassa, Juulia kertoo Seiskan TIS-Iltaroviossa.

Lue myös: Sinkku-Essi ja varattu Eetu jörnivät Temppareissa toistamiseen - naisen törkeä kortsutemppu järkyttää

Juulia hämmästelee Valtterin pidättyväisyyttä, koska tällä oli täysi luottamus tyttöystävänsä Viivin kanssa.

- Mitä olen nähnyt ohjelmassa, heidän parisuhteensa tuntuu ihanalta ja terveeltä, ja olen nähnyt Viivinkin puolta siitä. Mielestäni Valtteri olisi voinut heittäytyä enemmän. Hän olisi kuitenkin pysynyt heidän rajoissaan.

Valtteri saattoi hermostua pelien aikana – etenkin jos piti ottaa pienintäkään kontaktia keneenkään tai vastata mahdollisesti rohkeilta tuntuneisiin kysymyksiin. 

- Oli yksi juomapeli, jossa ei edes ollut mitään kontaktia, mutta sekin lopetettiin kesken ja kuppi meni nurin. Mielestäni siinä vain pidettiin hauskaa yhdessä. Mutta kaikki tekevät niin kuin parhaaksi näkevät.