fbq
Kiti Kokkonen

Oho, tällaisen ehdotuksen Kiti Kokkonen esittää medialle!

Näyttelijä Kiti Kokkonen, 48, esittää erikoislaatuisen pyynnön mediataloille.

Vesku-dokkari: Kiti Kokkonen sai puhelun Vesa-Matti Loirilta elämänsä vaikeimmassa paikassa – avautuu uutuusdokumentissa kummisetänsä lempeydestä

Suloinen lapsuuskuva! Kiti Kokkonen täytti 48 vuotta – Iloitsee avoimesti: "Pääsen syväkyykkyyn"

Kiti Kokkonen haastaa mediatalot kirjoittamaan kerran kuukaudessa vain kivoja uutisia. Kiti pohtii asiaa somekanavallaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Mitä mieltä olette sellaisesta, että kerran kuukaudessa olisi pelkästään hyvien uutisten päivä? Ihan valtakunnallisesti. Kaikissa medioissa. Uutisista sanomalehtiin. Kaikkihan ymmärtäisi, että elämän ja maailman kamaluudet ei poistuisi, mutta ihan mielenterveydellisesti ajateltuna tässä nykymaailman informaatiotulvassa se voisi olla kaivattu vapaapäivä, joka olisi pyhitetty kertakaikkiaan puhtaasti iloisille uutisille, pelkästään positiivisille klikkiotsikoille ja näin pois päin. Eikö olisikin mahtava idea!? Kiti kirjoittaa Instagramissa.

Tanhupallollaan Putous-ohjelman sketsihahmokilpailun voittanut Kiti ajattelee asiaa mhyös maailmanlaajuisesti.

- Tarttuisipa valtamediat tähän. Uskon, että se voisi olla mullistava juttu! Muut maat voisi sitten vapaasti kopioida tätä positiivisuuden innovaatiota meiltä! Mä ainakin odottaisin sitä päivää kuin kuuta nousevaa ja hamstraisin kaikki lehdet, että kenellä on tässä kuussa nerokkaimmat iloiset artikkelit ja ehkä tallentaisin uutisetkin ja katsoisin luuppina.

Oho, Kiti Kokkosen terassityyli ei jäänyt huomaamatta - kuva!