fbq
Kotimaa
30.11.2021 19:50
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sara Sieppi
Oho, Sara Siepin joulukuusessa erikoisia yksityiskohtia - löytyykö omasta kodistasi?
Kotimaa
30.11.2021 19:50
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Jouluihmisenä tunnettu ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, 30, on sisustanut kotiaan joulua varten. Olohuoneeseen hommattu kuusi on jo koristeltu, ja pöydältä löytyy suklaakonvehteja sekä joulutorttuja.

- Sieppi ilmoittautuu vuoden ensimmäiseen (ja viimeiseen) kotihiiripalvelukseen. Joulukuplassa siis seuraavat viikot - näkyillään glögeillä ystävät, Sara päivittää julkaisunsa yhteyteen.

Julkaisussa on viisi kuvaa, joista kolmessa näkyy joulukuusi ja sen erikoisiakin yksityiskohtia. Perinteisten joulupallojen ja käpyjen lisäksi kuusessa roikkuu myös vaaleita sulkia. Höyheniä ei varsinaisesti löydy jokaisen perheen joulukuusesta, mutta lopputulos on varsin upea. Myös viime vuonna Saran kuusimaku oli samoilla linjoilla, joten uusia koristeita ei ole tarvinnut hamstrata tänä vuonna.

Lue myös: Sara Siepin piilopirtti löytyi! Sadantuhannen euron tilukset kotiseudulta: täällä kylpee kohumissi – kuvat!

- Niin kaunis kuusi, ylistää eräs sydämen kanssa.

- Kylläpä on upea joulukuusi, toistelee toinen.

- Wow. Nättiä, jatkaa kolmas.

Kurkista tästä Sara Siepin tunnelmalliseen kotiin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

449 000 euron ullakkokoti

Sisustukseen hurahtanut Sara osti heinäkuussa 2020 ensimmäisen oman asunnon Helsingistä.

- Aloin yksi viikonloppu katsoa ekaa kertaa kaikkia asuntoja ja sillä silmällä, jos joskus ostan oman, ja löysin tämän. Sit mä olinkin yhtäkkiä näytössä ja sit samalla viikolla oli pankkineuvottelut ja sitten ostinkin asunnon, eli en käynyt missään muualla (näytössä), Sara kertoi somessa nopeista ostopäätöksistään vuosi sitten.

Lue myös: Sara Sieppi esitteli ensi kertaa juuri ostamaansa uutta kotia - suunnitteilla hankala rakennusprojekti: "Tämä on vähän vaikea tila"

Sara kertoi tuolloin videotarinassaan, että kyseessä on noin 60-neliöinen omistusasunto Helsingin keskustan liepeiltä. Seiska uutisoi viime vuoden syyskuussa, että asunto sijaitsee lähellä merenrantaa ja Saran uusi koti on sisältää kaksi huonetta, avokeittiön ja kylpyhuoneen sekä saunan.

Seiskan tietojen mukaan Sara on lunastanut itselleen myös autopaikan talon sisäpihalta. Sara maksoi asunnosta 449 000 euroa.

Lue lisää: Vau, Sara Sieppi osti ensimmäisen omistusasuntonsa! Somepäivitys taisi paljastaa ökyluokan yksityiskohdan Saran uudesta kodista - katso kuva!

Sara osti loppukesästä uuden kodin, joka sijaitsee Helsingissä keskellä pian alkavaa rakennustyömaata.
Sara osti loppukesästä 2020 uuden kodin, joka sijaitsee Helsingissä.

Lue lisää: Katoaako missikaunottarelta merinäköala?! Sara Siepin uusi koti on pian keskellä massiivista rakennustyömaata – kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »