fbq
Sara Forsberg

Oho, Sara Forsbergin laihtunut ulkonäkö hätkähdyttää - elämä muuttui radikaalisti: "Kuvien välillä on 2 vuotta!"

YouTube-videojensa ansiosta kansainvälistäkin mainetta niittänyt suomalainen sometähti ja laulaja Sara Forsberg, 26, julkaisi maanantai-iltana Instagram-tilillään paljonkertovan kuvaparin ulkonäkömuutoksestaan, jonka eteen Sara on tehnyt töitä parisen vuotta.

Sara on laihtunut parissa vuodessa huimasti ja muodonmuutos on syntynyt elintapojen rukkaamisella. Sara kertoi elämänmuutoksestaan kuvatekstissä.

- Olen saanut paljon kysymyksiä, miten sen tein, ja rehellisesti, kyse on vain arkirutiinien lisäämisestä ja niistä kiinni pitämisestä. On olemassa sata dieettiä ja kuntoilusuunnitelmaa, etsi jokin, joka sopii sinulle ja ole johdonmukainen, Sara kirjoittaa ja jatkaa:

- Astu ulos mukavuusalueeltasi säännöllisesti. Hikoile hieman päivittäin, syö ravinteikasta ruokaa, älä pelkää herkutella tai hemmotella itseäsi silloin tällöin ja älä odota tulosten tapahtuvan yhdessä yössä. Se on elämäntapamuutos - näiden kuvien välillä on 2 vuotta!

Sara Forsbergin uusi hiustyyli sai aikaan someraivon! Herätti keskustelua maailmanlaajuisesti: "Tämä on silkkaa rasismia" - katso kuva!

Lopuksi Sara muistuttaa, että laihtuminen ei sinänsä ole itseisarvo.

- En sano kellekään, että pitäisi laihtua - mutta jos haluat, tämä keino on sinulle. Sinä pystyt siihen.

Sara Forsberg viihtyy sinkkuna – turvautuu treffiapplikaation apuun ulkomailla: Suomessa piirit ovat pienet!

Sara on kertonut elämäntapamuutoksestaan somekanavissaan vuodesta 2018 lähtien. Hän alkoi laihduttaa keväällä 2018 ja jo saman vuoden alkusyksyllä hän oli ehtinyt saavuttaa jo selkeän ulkonäkömuutoksen.

- Minusta tuntuu äärettömän epämukavalta postata tämä, mutta haluan näyttää tämän kaikille niille, joiden mielestä heistä ei ole siihen. Sinä pystyt siihen! Minulla on vielä pitkä matka siihen, mitä haluan olla, mutta minusta tuntuu jo paljon terveemmältä ja onnellisemmalta, Sara kirjoitti elokuussa 2018.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oho, yli 20 kiloa lihonut Sara Forsberg laihtui muutamassa kuukaudessa hurjasti - katso ennen ja jälkeen -kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

taurus season babyyyy!! 🎂 #kalsarikännit

Henkilön SAARA (@helloimsaara) jakama julkaisu

Sara nousi aikanaan tunnetuksi YouTube-videolla, jossa hän matki useita kieliä. Videon ansiosta hän päätyi vieraaksi jopa Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmaan ja lopulta hän muutti laulajanura haaveissaan Yhdysvaltoihin. 

- Muutin Los Angelesiin ja aloin saada yhteistyövideoista kymmeniä tuhansia rahaa. Asuin Santa Monican rannassa kämpässä, jonka vuokra oli 3 600 dollaria kuussa. Ostin Bemarinkin. Pääsin työskentelemään tuottaja Rodney Jerkinsin kanssa, joka on tehnyt musiikkia BeyoncélleLady GagalleWhitney Houstonille ja Michael Jacksonille, Sara kertoi Helsingin Sanomille viime vuoden elokuussa.

Vaikka kaikki vaikutti aluksi enemmän kuin lupaavalta, ei Saralle jäänyt rahaa juuri lainkaan. Myös hänen levytyssopimuksensa kansainvälisen levy-yhtiön kanssa purkautui.

- Tein ihan liikaa töitä, mutta silti rahani hupenivat nopeasti. Tiukassa taloudellisessa tilanteessa äiti ja isä lainasivat pieniä summia rahaa. Muutin halvempaan kämppään ja rakensin talouteni uudestaan, Sara paljasti viime kesänä HS:lle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYC>>>LA 📷@inkalaitinen

Henkilön SAARA (@helloimsaara) jakama julkaisu

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy