fbq
Uutiset
10.08.2018 10:18
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Sara Forsberg
Oho, yli 20 kiloa lihonut Sara Forsberg laihtui muutamassa kuukaudessa hurjasti - katso ennen ja jälkeen -kuvat!
Uutiset
10.08.2018 10:18
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Kielinaisena YouTubesta julkisuuteen ponnahtanut laulaja ja juontaja Sara Forsberg julkaisi perjantaina (10.8.) Instagram-profiilissaan vertailun vartalostaan maaliskuussa 2018 ja heinäkuussa 2018.

Kuvien välissä hän on hoikistunut huimasti, vaikka hieman erilaisissa asennoissa poseeraakin.

KATSO MYÖS: 20 KILOA LIHONUT SARA FORSBERG JULKAISI VANHOJA KUVIAAN: ”MITEN PIENI OLINKAAN!” – ANNA ABREULTA SYDÄMELLINEN KOMMENTTI!

- Minusta tuntuu äärettömän epämukavalta postata tämä, mutta haluan näyttää tämän kaikille niille, joiden mielestä heistä ei ole siihen. Sinä pystyt siihen! Minulla on vielä pitkä matka siihen, mitä haluan olla, mutta minusta tuntuu jo paljon terveemmältä ja onnellisemmalta, hän toteaa päivityksensä kuvatekstissä englanniksi.

Kuva keräsi puolessa tunnissa yli 10 000 tykkäystä ja useita ylistäviä kommentteja.

KATSO MYÖS: OHHOH, 22 KILOA LIHONUT SARA FORSBERG ESITTELEE MUOTOJAAN YLÄOSATTOMISSA UIMA-ALTAASSA – KUVA!

Vau, ihan huikea saavutus jo tähän mennessä! Tää toimii itelle ihan valtavana inspiraationa, kun oon vasta alottanut oman matkan kohti tavotekroppaa ja -mieltä, eräskin Saran seuraajista kommentoi.

- Tää on ihan älyttömän mahtavaa ja ihan älyttömän upeeta että uskalsit postata! Voisitko tehdä postauksen että millä oot saanu nää tulokset​​​​​​, toinen utelee.

Wow!! Ihan mahtava saavutus noin lyhyessä ajassa  tästä saa kyllä iteki motivaatioo ens maanantaina alkavaan dieettiin, kolmas komppaa.

Saara-artistinimellä musiikkiakin tehnyt YouTube-tähti on muuttanut Amerikasta takaisin Suomeen ja tähdittänyt muun muassa Nelosen Pallon ympäri -tosi-tv-sarjaa, jossa seurataan suomalaisjulkkisten seikkailua ympäri maailmaa.