fbq
Oho, Niko Ranta-aho lähetti videoterveiset vankilasta: Katso! | Seiska
Kotimaa
07.08.2021 15:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Niko Ranta-aho
Oho, Niko Ranta-aho lähetti videoterveiset vankilasta: Katso!
Kotimaa
07.08.2021 15:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Kohuliikemies Niko Ranta-aho, 33, istuu tällä hetkellä Jokelan vankilassa. 

Niko sai heinäkuussa kahden vuoden vankeusrangaistuksen törkeistä huumausainerikoksista Katiska 2 -huumevyyhdissä. Tuomio lisättiin hänen Katiska 1 -vyyhdistä saamaansa 11 vuoden tuomioon.

Lue myös: Niko Ranta-aho kohtasi ennakkoluuloja vankilassa – avautuu sellielämästä: Meillä on osastolla hyvä jengi

Liikemies julkaisi tänään lauantaina (7.8.) Instagram-tilillään videotervehdyksen seuraajilleen. Videolla pirteän oloinen Niko puhuu kameralle, ja kertoo lyhyesti kuulumisiaan. 

- Terveisiä Jokelasta. Kiitos kaikille kirjeistä ja dvd:istä, niistä on ollut paljon iloa. Mukavaa loppukesää sinne, täällä kaikki jees, Niko ilmoitti videollaan.

Lue myös: Niko Ranta-aho sai kuulla Sofia Belórfin rajusta piikittelystä tv:ssä - paljonkertova reaktio: "Ei hemmetti, oikeasti?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niko (@rawrane)

Kohtasi ennakkoluuloja 

Niko on ollut rikostukintojen aikana yli puolitoista vuotta eristettynä muista. Myös jälkimmäisen Katiska-käsittelyn aikana häntä pidettiin eristettynä sotkemisvaaran takia. Nyt Niko istuu avo-osastolla Jokelan vankilan suljetulla puolella.

Seiska tavoitti liikemiehen heinäkuussa. Nikon kertoi tuolloin, että eristysosastolla oli hyvä henkilökunta, joka käyttäytyi vankeja kohtaan asiallisesti. Myös sellit olivat hänen mukaansa hyvät.

– Tällä hetkellä kulutan selliaikaa lukemalla ja katsomalla televisiota ja leffoja sekä ulkoilen kahdesti päivässä, Niko kertoi Seiskalle.

– Meillä on osastolla hyvä jengi. Monella oli tietysti ennakkoluuloja minua kohtaan median vuoksi. Nyt kun olemme tutustuneet, monen käsitys on muuttunut.

Niko kertoi muiden vankien kohtelevan häntä normaalisti, eikä hänen tarvitse pelätä rauhansa rikkoutuvan.

Lue myös: Niko Ranta-ahon vankilahaastattelu Seiskassa: Opiskelen ja jumppaan!

Niko Ranta-aho
Niko pitää vankilassa huolta kunnostaan urheilemalla kaksi kertaa päivässä. Lisäksi hän on aloittanut liiketalouden perustutkinnon opiskelut.