Katso kuva!
Mimosa WIllamo

Oho! Mimosa Willamo julkaisi taipuisan suutelukuvan mysteerimiehen kanssa - kiihkeää romantiikkaa kuin suosikkielokuvassa!

Kotimaa | 22.07.2021 12:23

Näyttelijä Mimosa Willamo julkaisi Instagram-tilillään rohkean ja romanttisen otoksen. Kuvassa näyttelijä suutelee pää ylösalaisin taivutettuna mysteerimiestä, joka on nojautunut Mimosan kasvojen yläpuolelle antamaan suudelmaa. 

Muun muassa elokuvista Swingers, Päin seinää, Teit meistä kauniin, Bodom, ja Aurora tunnettu Mimosa kutsuu kuvatekstissään pussailuasentoa hämähäkkimies-pussailuksi.

– Make Spidermanpussailu great again, Mimosa kirjoittaa.

Lue myös: Näyttelijä Mimosa Willamo, 25, poseeraa alasti HS:ssa vain veikeät sukat jalassaan - kuva! "Sisäistin jo nuorena, ettei karvoja saisi olla"

Mimosa viittaa kuvalla ja kuvatekstillään takavuosien hittielokuvaan Spider-Man (2002), jonka kuuluisassa kohtauksessa Tobey Maguiren esittämä hämähäkkimies suutelee pää alaspäin Kirsten Dunstin esittämää tyttöystäväänsä.

Katso alta kuuluisa kohtaus!

 

Tähdittää Perunaa

Mimosa on mukana erikoiselta kuulostavassa elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi kuussa. Peruna-elokuvan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen ja se kertoo 1600-luvun startup-yrittäjä Untamosta (Joonas Nordman). 

Untamo yrittää tuoda perunaa Suomeen aikana, jolloin suomalaisten suosituin juures oli nauris. Perunasta kertovan elokuvan budjetti oli kaksi miljoonaa euroa ja se kuvattiin Liettuassa. Perunan oli tarkoitus tulla ensi-iltaan viime vuoden puolella ja siksi sen on voinutkin nähdä jo ennakkonäytöksissä. Varsinainen ensi-ilta on kuitenkin 13. elokuuta. 

Lue myös: Jussi-palkittu Mimosa Willamo esittelee spagaattitaitojaan: Jalat kolme päivää kipeänä!

Kaksinkertainen Jussi-voittaja

Tänä vuonna Mimosa on ollut purkittamassa Kiljusen herrasväki -kirjasarjaan perustuvaa Kiljuset! -lastenelokuvaa. Sen on tarkoitus saada ensi-iltansa vuonna 2022. Mimosa on pokannut urallaan jo kaksi Jussi-palkintoa

Parhaan naispääosan Jussin hän sai roolistaan elokuvassa Aurora, sekä parhaan naissivuosan pystin Takku Kurhisen roolistaan elokuvasta Päin seinää.

Lue myös: Mimosa Willamo tähdittää uutta Roba-kautta: ”Ystäväni opetti minusta poliisin!”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!