Katso kuva!
Mimosa Willamo Kuukausiliite

Näyttelijä Mimosa Willamo, 25, poseeraa alasti HS:ssa vain veikeät sukat jalassaan - kuva! "Sisäistin jo nuorena, ettei karvoja saisi olla"

Uutiset | 08.06.2020 10:21

Jussi-palkittu näyttelijä Mimosa Willamo, 25, poseeraa nakuna tuoreen Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Sielu & ruumis -palstalla.

Muun muassa elokuvista Swingers, Päin seinää, Teit meistä kauniin, Bodom, ja Aurora tunnettu Willamo on HS:n valokuvaajan Liisa Valosen otoksessa alasti selin kameraan päin ja hänellä on yllään sain veikeän näköisesti kuvioidut eriparin sukat.

Kuukausiliitteen Sielu & ruumis -palstalla julkisuudesta tutut henkilöt kertovat omasta vartalostaan ja kehonkuvastaan tyylikkäästi kuvattujen mustavalkoisten kuvien rinnalla. Myös Willamo kertoo tuoreessa artikkelissa omasta suhtautumisestaan kehoonsa.

- Minulla on pyöreät kasvot, joiden vuoksi voin yhä näytellä itseäni nuorempaa, Willamo kertoo.

Luemyös: Mikä vaalea kaunotar! Mimosa Willamon ulkonäköä muokattiin rankalla kädellä roolia varten: "Hiustenpidennyksiä en laita enää ikinä" - katso kuvat!

Sivuosa-Jussin Päin seinää -elokuvasta vuonna 2015 voittanut Willamo kertoo, että yksi hänen isovanhemmistaan on intialainen, joten hänen tummat piirteensä ovat sieltä perityt. Sen myötä hänellä on myös tummia ihokarvoja, joista hän avautuu Hesarin haastattelussa.

- Niitä (tummia ihokarvoja) on reilusti. Sisäistin jo nuorena, ettei karvoja saisi olla. Olin ehkä 15, kun sanottiin, että kyllä kannattaisi nenän alta vahata. Vuosikymmenen ajelin aina sääret suihkussa. On ihanaa, että maailma on tässä asiassa muuttunut. Nainen, jolla on ihokarvat, ei ole enää niin sokeeraava asia, Willamo sanoo Kuukausiliitteessä.

Mimosa julkaisi Sielu & ruumis -palstan kuvan viikonloppuna myös omalla Instagram-tilillään ja kuvatekstissä hän kertoi kokemuksestaan tulla kuvatuksi alasti.

Lue myös: Suhdesutinaa?! Näyttelijäkaunotar Mimosa Willamo sai Roope Salmiselta rakkaudentunnustuksia – ”Olemme ystäviä ja työkavereita”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kävin näyttämässä pyllyä ja mansikkasukkia Hesarille. Harkitsin ja jännitin tätä haastista ja kuvaa. Oli hankalaa löytää syytä tehdä jotain näin epämukavaa. Päätin suostua kun mietin teini-ikäistä itteäni stressipäissäni epiloimassa, koska liikkatunnilla oli supistu rinnakkaisluokkalaisen topin alta vilkkuvista kainalokarvoista. Kirosin intialaisia juuriani ja tummia karvojani. Ja nenänkin alla haituvaa, vittu että niiden nyppiminen sattui, ja turhautti. Bikinit oli aina shortsimalliset. Karvakulmalla voisinkin puhua kropastani. Se on ollut pinttyneempi päänvaiva kuin mikään muu ja on suuren suuri helpotus, että asenteet karvaisia naiskehoja kohtaan on muuttuneet kun niitä on muutettu. Kuukausiliite ei välttämättä oo täysin nuorison pulssilla, mutta ehkä joku saisi tästä tsemppiä. (En tosin kuvassa esittele koronakainaloitani, koska tissit haluan pitää omana hupinani.) Illalla mietin että huomenna peppuni pääsee monen kodin aamupalapöytään. Jännää. Nettilehti ilmestyi jo yöllä ja tietysti katsoin jutun. Otsikkona on "Nyt ilman ihokarvoja." Itketti. Vitutti. Se tuntui sotivan kaikkea sitä vastaan mitä yritin sanoa. En mä aio aloittaa mitään karvakampanjaa. Tykkään sääristäni myös sileinä. Mutta toivon, että jos sä olet miettinyt, saako sulla olla karvoja, saako ne harmittaa, saako niistä olla ylpeä, saako niiden antaa olla? Niin saa. Ja ainoa joka niistä päättää oot sinä ite. PS. Älä slaidaa deeämmään mielipidettä kropastani. Kuvauksesta kiitokset Liisa Valoselle. #sielujaruumis

Henkilön Mimosa Willamo (@mimosawillamo) jakama julkaisu

Kävin näyttämässä pyllyä ja mansikkasukkia Hesarille. Harkitsin ja jännitin tätä haastista ja kuvaa. Oli hankalaa löytää syytä tehdä jotain näin epämukavaa. Päätin suostua kun mietin teini-ikäistä itteäni stressipäissäni epiloimassa, koska liikkatunnilla oli supistu rinnakkaisluokkalaisen topin alta vilkkuvista kainalokarvoista. Kirosin intialaisia juuriani ja tummia karvojani. Ja nenänkin alla haituvaa, vittu että niiden nyppiminen sattui, ja turhautti. Bikinit oli aina shortsimalliset, Mimosa kirjoittaa.

- Karvakulmalla voisinkin puhua kropastani. Se on ollut pinttyneempi päänvaiva kuin mikään muu ja on suuren suuri helpotus, että asenteet karvaisia naiskehoja kohtaan on muuttuneet kun niitä on muutettu. Kuukausiliite ei välttämättä oo täysin nuorison pulssilla, mutta ehkä joku saisi tästä tsemppiä. (En tosin kuvassa esittele koronakainaloitani, koska tissit haluan pitää omana hupinani.) Illalla mietin että huomenna peppuni pääsee monen kodin aamupalapöytään. Jännää. Nettilehti ilmestyi jo yöllä ja tietysti katsoin jutun. Otsikkona on "Nyt ilman ihokarvoja." Itketti. Vitutti. Se tuntui sotivan kaikkea sitä vastaan mitä yritin sanoa.

Lue myös: Jussi-palkittu Mimosa Willamo esittelee spagaattitaitojaan: Jalat kolme päivää kipeänä!

Mimosa Willamo Aurora-elokuvan lehdistötilaisuudessa vuonna 2019.
Mimosa Willamo Aurora-elokuvan lehdistötilaisuudessa vuonna 2019.

Mimosa kertoo, ettei halua aloittaa palstalla esiintymisen myötä kampanjaa ihokarvojen puolesta.

- Tykkään sääristäni myös sileinä. Mutta toivon, että jos sä olet miettinyt, saako sulla olla karvoja, saako ne harmittaa, saako niistä olla ylpeä, saako niiden antaa olla? Niin saa. Ja ainoa joka niistä päättää oot sinä ite.

Lopuksi Mimosa lähettää tärkeän viestin someseuraajilleen ja muille somessa aktiivisille.

- PS. Älä slaidaa deeämmään mielipidettä kropastani. Kuvauksesta kiitokset Liisa Valoselle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

75 days of koronakevät.

Henkilön Mimosa Willamo (@mimosawillamo) jakama julkaisu

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram & Liisa Valonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!