fbq
Kotimaa
27.10.2021 20:12
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Oho! Love Islandin finalistikaunotar Niina juhli ilman Muhamedia -näin suhde voi nyt: "Reissu vaati veronsa"
Kotimaa
27.10.2021 20:12
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Love Island Suomen tuoreelta kaudelta tuttu Niina Uusi-Autti kertoo suhdetilanteestaan Muhamediin, jonka parina hän sijoittui kilpailussa kolmanneksi.

- Meillä menee tosi hyvin, Niina paljasti Miss Helsinki -kilpailun finaalissa perjantaina 22.10.

Muhamed ei valitettavasti päässyt tilaisuuteen sairastumisen vuoksi. Niina kertoo, että tilanteeseen sopeutuminen on vaatinut totuttelua.

- Molemmat ovat vähän latailleet akkuja. Tuo reissu vaati veronsa, ja siitä palautuminen vie aikaa. En koe, että olisi vieläkään täysin sellainen normaalifiilis, hän luonnehtii.

Kaksikon palattua Suomeen Muhamed vietti Niinan luona aikaa, kuten he olivat suunnitelleetkin. Niina kertoo heidän viestittelevän toistensa kanssa päivittäin.

- Muhkuhan tuli suoraan lentokentältä minun luokseni ja oli melkein viikon minun luonani. Sitten hän lähti hoitelemaan omia asioitaan. Ollaan tiiviisti oltu tekemisissä kyllä, Niina kertoo iloisena.

Lue lisää: Näin Muhamedille ja Niinalle kävi kameroiden sammuttua: "Epätodellinen olo"

Varautui dissaukseen

Somessa Niina kertoo saaneensa paljon tsemppiviestejä, mikä on ollut positiivisella tavalla yllättävää.

- Olisin jopa odottanut enemmän sitä negaa, koska siihen jotenkin varautuu.

Love Islandin pääpotin nappasivat tällä kaudella katsojat hurmanneet Eeli ja Salli. Toiseksi sijoittuivat Krete ja Nico.

Lue lisää: Mitä tapahtui kommunikaatio-ongelmissa velloneelle Love Island -Kretelle ja Nicolle? Kohukaksikko myöntää: ”Riitelemme turhista jutuista” – sopivat treffit yllättävään paikkaan

Katso Niinan haastattelu kokonaisuudessaan videolta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »