fbq
Erika ja Jyrki

Oho! Kohupari Erika Vikman ja Jyrki 69 edustaa yhdessä Emma-gaalassa

Laulaja Erika Vikmanin ja The 69 Eyes -solisti Jyrki 69:n Vain elämää -ohjelman kuvauksissa roihahtanut rakkaus on puhuttanut kansalaisia loppukesästä saakka.

Erika Vikman Seiskan haastattelussa Venla-gaalassa:

Erikan ja Jyrkin yllättävä rakkaus on ollut viime aikojen kiinnostavimpia ja seuratuimpia suhdepaljastuksia. Erika on kuitenkin päättänyt pitää suunsa supussa rakkauselämästään.

- Ainoa asia mitä sanon on, että yksityiselämä on yksityiselämä, Erika totesi jämäkästi mutta hyväntuulisesti Seiskalle tv-viihdettä palkitsevan Venla-gaalan punaisella matolla pari viikkoa sitten.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eronnut Erika Vikman saapui huippukuumana Venla-gaalaan - kommentoi parisuhdestatustaan: "Ainoa asia, mitä sanon..."

Seiska uutisoi muusikkoparin yllättävästä erosta joulukuun lopussa. Pikkulinnut visersivät, että Erika tunsi olonsa niin sanotusti nurkkaan ajetuksi.

- Erika jätti Jyrkin vähän ennen itsenäisyyspäivää, sisäpiirin lähde paljasti.

Erika Vikman teki videon suhteestaan Jyrki69:iin: "Ahdistuin"

Tämän viikon perjantaina (3.2.) musiikkimaailman suurimmat tähdet astelevat Helsingin Jäähallissa järjestettävään Emma-gaalaan, jossa palkitaan kotimaisen musiikkialan onnistujat.

Nelosen tänään (31.1.) ilmestyneessä tiedotteessa luetellaan gaalan esiintyjät, ja yllättäen palkinnonjakajien joukosta löytyvät Jyrki 69 ja Erika Vikman, jotka ilmeisesti astelevat yhdessä ohjentamaan yhden lukuisista pysteistä, jotka gaalassa myönnetään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Erikan ja Jyrkin lisäksi palkintoja jakavat esimerkiksi viime vuonna hurjan määrän palkintoja pokannut nu-metal-yhtye Blind Channel, juontaja Susanna Laine sekä suosikkiartisti Kaija Koo.

Eniten ehdokkuuksia kahmivat tänä vuonna artistit Bess, Gettomasa ja pehmoaino, joilla kullakin on viisi ehdokkuutta.

Blind Channel kahmi Emmat ja häipyi Hampuriin: ”Lentokentälle suoraan baarista”