fbq
Kotimaa
24.11.2021 18:32
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Kiti Kokkonen
Oho! Kiti Kokkonen räväyttää helteisellä hiekkarantaotoksellaan: ”Kesäinen melonikuva”
Kotimaa
24.11.2021 18:32
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Näyttelijä Kiti Kokkonen, 47, päivitti Instagramiinsa kesäisen kuvan. Tekstistä käy ilmi, että tähti haluaa piristää seuraajiaan talven pimeydessä. Iloisessa otoksessa Kiti poseeraa hiekkarannalla istuen, kädessään vesimeloni, jota nautiskelee lusikka kourassaan. Hän on sonnustautunut hellehattuun ja aurinkolaseihin.

- Okei! Otetaan tänä talvena jo nyt piristykseksi tää perinteinen ja kesäinen melonikuva, Kiti kirjoitti kuvan yhteyteen vesimeloni-emojin saattelemana.

Seuraajat ovat jättäneet julkaisuun kommentteja, joissa kehutaan näyttelijän otosta loistavaksi ja ihanan piristäväksi. Moni on myös jättänyt kuvan alle sydämen.

- Tätä tässä kaivataan, huudahtaa yksi.

- Paras kuva ikinä, ylistää toinen.

- Melonit on kohillaan, postasi kolmas.

Lue myös: Käry kävi! Seiskan paparazzi bongasi terveyshuolistaan avautuneen Kiti Kokkosen tupakka suussaan – salakuvat TTK-kulisseista!

HURMASI TANSSILLAAN

Kiti hurmasi televisiokatsojat tänä syksynä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, jossa hän pyörähteli parketilla Marko Keräsen parina.

He putosivat sunnuntaina 7.11. lähetyksessä selviten kuuden kärkeen. Kiti otti pudotuksensa rauhallisesti. Se ei edes erityisemmin yllättänyt häntä.

– Olen joka sunnuntai asennoitunut siihen, että lähtö voi tulla. Koskaan ei tiedä putoajaa, koska yleisön äänet tulevat yllätyksenä. Ei tässä voi muuta kuin tehdä parhaansa, Kiti totesi tv-kameroiden sulkeuduttua.

Lue myös: Tanssikisa ylikuormitti Kiti Kokkosen - kiireiden kauhuviikot aiheuttivat kisaväsymyksen: "Ylimitoitin resurssini"

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »