fbq
Kotimaa
01.12.2021 12:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Antti Holma
Oho! Antti Holma palasi someen muuttuneena miehenä: "Mä näytän hikiseltä stalkkerilta"
Kotimaa
01.12.2021 12:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Näyttelijä-kirjailija Antti Holma, 38, teki odottamattoman paluun someen – ja vielä varsin yllättävällä tavalla. Tähti nimittäin näyttäytyi pitkästä aikaa Instagram-faneilleen videon muodossa huippusuositun Tuplakääk-podcastin tarinat-osiossa. 

Julkkisjuoruihin perustuvan podcastin juontaja Kirsikka Simberg pohjusti videoita sanomalla, että Antti on heidän ”Amerikan-kirjeenvaihtajansa”. Näyttelijän kerrotaan menneen stalkkaamaan Real Housewifes of Beverly Hills -tähti Erika Jaynen tämänhetkistä kotia.

Seuraavaksi seuraajien silmille lävähtääkin Antti itse videoterveisten muodossa. Suosikkisomettaja höpöttää puhelimelleen parkkeeratussa autossa aurinkolaseihin sonnustautuneena.

- Siis mä en voi uskoo tätä. Mä istun Erika Jaynen oletetulla vuokratalolla, johon hän joutui sen jälkeen, kun Pasadenan-kartanosta lähtö tuli, hän sanoo viitaten tosi-tv-tähden vaiheikkaisin elämänkäänteisiin.

- Mä näytän just siltä, miltä hikisen stalkkerin pitääkin näyttää. Hei. Mä oon Antti Holma, ja oon Tuplakääkin Los Angelesin -kirjeenvaihtaja, tähti veistelee.

Lue myös: Antti Holma katosi Instagramista – yllätyspaluu: tältä hän näyttää nyt

JULKKIKSETKIN HEHKUTTAVAT

Tuplakääk on julkaissut Instagram-tilinsä feediin myös kuvakaappauksen Antin videoterveisistä. Julkaisun kommenttikenttä on täyttynyt innokkaista ja ylistävistä kommenteista, joista paistaa läpi fanien ilo.

- Antista vakio kirjeenvaihtaja jooko?!!! eräs haastoi.

- Kaikkien puolesta kiitän että toitte Holman meille takaisin, toinen kiitteli sydämen kera.

Tallennattehan stoorit, pyydän, kolmas vaati.

Myös julkkikset suitsuttivat Antin hauskoja tarinoita.

- Amazing, tokaisi Pipsa Hurmerinta.

- Parasta!!! huudahti Hanna Sumari.

Julkaisun näet alla olevasta upotuksesta.

VASTAILI KYSYMYKSIIN

Antti myös raportoi Erika Jaynen kohukartanon hintapyynnön laskeneen rajusti viime aikoina. Viimeisimmän tiedon mukaan kämpästä pyydetään noin 7,23 miljoonaa euroa. Erika asui talossa miehensä Tom Girardin kanssa, ennen kuin he joutuivat lähtemään talosta jättiskandaalin myötä.

Lisäksi Antti vastaili Tuplakääkin seuraajien iloksi RHOBH-sarjaa koskeviin kysymyksiin.

Antti tunnettiin aktiivisena somettajana, ennen kuin hän katosi tyystin sosiaalisesta mediasta. Tästä syystä somekansa on ollut erityisen innoissaan tähden näyttäytymisestä. Anttia kuullaan kuitenkin Podme-palvelun premium-puolella julkaistavassa Antin palautepalvelu -podcastisssa.

Lue myös: Oho, tunnistatko Sami Kurosta?! ”Kuin käyttämättä jäänyt Antti Holman Putous-hahmo”

Antti Holma
Antti Holma vuonna 2018 Veljeni vartija -elokuvan punaisella matolla. Hän näytteli elokuvassa pääroolia.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »