fbq
Isac

Ohi on! Isac Elliot kotiutui intistä kunnialla: ”Vaikka välillä olikin nihkeetä…”

Isac Lundén, 20, aka Isac Elliot on siirtynyt Suomen puolustusvoimien reserviin. Laulaja kertoo Instagramissa, että palvelus päättyi kunniallisesti kotiutumiseen keskiviikkona 8.12. Varusteet on palautettu, sotilaspassi kuitattu ja normiarki voi taas alkaa. Palvelusaikaansa mies muistelee hyvällä.

Tänään päättyi mun intti. Vaikka välillä olikin nihkeetä, olin palveluksessa aika iloinen. Elämä armeijassa on todella simppeliä ja kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti. Opin arvostamaan elämän pienimpiäkin iloja. Matkalla sain myös hyviä ystäviä jotka varmasti jäävät siviilielämässä läheisiksi. Palvelin maata suorittamalla intin ja nyt vaan takasin verojen maksamiseen XD. Aamuja aivan valtavasti tammikuun monneille!

Tupakka suussaan poseeraavan Isac Elliotin kuvasarja armeijasta järkyttää faneja: "Vähän ihmeellinen meno" - katso kuvat!

Isac suoritti kuuden kuukauden mittaisen palveluksen Upinniemessä. Hän ei siis kotiudu herra vänrikkinä tai herra kersanttina, mutta kova urakka perusmuotoinen palveluskin on. Kertauskutsua laulaja voi odotella aikaisintaan parin vuoden päästä.