fbq
Riku Nieminen

Ohhoh! Näyttelijä Riku Nieminen edusti kultasormus nimettömässään – näin tähti vastasi uteluihin rakkauselämästään!

Suosikkinäyttelijä Riku Nieminen, 35, saapui tiistaina 2.11. tyylikkäänä Syke-elokuva: Hätätilan kutsuvierasnäytökseen. Riku kertoo syksynsä olleen sangen työntäyteinen.

- Ohjaan ja leikkaan leikkaajan kanssa Penkinlämmittäjät-ohjelmaa Maikkarille. Olen tehnyt myös bändin kanssa vähän musaa, ja teemme podcastia Suplalle kahden ystäväni kanssa. 

- Ei ole kyllä vapaa-ajanvietto-ongelmia, kun ei sitä vapaa-aikaa meinaa olla. Se on sitä nukkumista ja lepäämistä, hän juttelee.

Kysyttäessä, onko Rikun rakkauselämässä tapahtunut mitään mainittavaa, hän pysyy vaitonaisena.

- No comments, Riku tokaisee ja nauraa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sulla on kuitenkin tuo sormus tuossa?

- No comments, hän toistaa.

Miten siellä suhderintamalla siis menee, hyvin vai huonosti?

- Positiivisviritteisesti, hyväntuulinen tähti tyytyy toteamaan.

Näyttelijä oli aiemmin naimissa Annika Poijärven kanssa. He hakivat eroa vuoden 2019 lopussa. Riku on ollut hyvin vaitonainen henkilökohtaisesta elämästään julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa.

Heinäkuussa tarkkasilmäinen Seiskan lukija oli nähnyt näyttelijän Kuopiossa salaperäisen naisystävänsä seurassa. Tuolloin paikalla olleen silminnäkijän mukaan kummallakin oli ollut nimettömässä sormukset.

Riku Nieminen
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Riku Niemisen sormus
Siinä kultasormus komeilee.

Näyttelijä Riku Nieminen ja salainen naisystävä = Kihlat?!

Elokuvassa Riku näyttelee miespääroolia Antonin hahmossa, joka ei ole esiinynyt aiemmin Syke-alkuperäissarjassa. Näyttelijälle Syke ei ollut ennestään tuttu sarja, mutta hän sanoo tienneensä sen konseptin.

- Ja tiedän myös, että sillä on vankka seuraajakunta ja fanit. Se oli aivan selkeää, mutta esimerkiksi ihmisten väliset suhteet sarjassa olivat täysin tuntemattomia minulle.

- Se oli itse asiassa oivallista, koska minun roolihenkilöni tulee sen maailman ulkopuolelta, eikä ole kellekään ennestään tuttu, hän perustelee.