fbq
20230203, Helsinki. Emma Gaala 2023. Kuvassa Martina Aitolehti.
20230203, Helsinki. Emma Gaala 2023. Kuvassa Martina Aitolehti.

Ohhoh, mikä rakkauskuva! Tässä on Martina Aitolehden komea avopuoliso

Martina Aitolehti julkaisi kasvokuvan uudesta avopuolisostaan.

Hyvinvointivalmentaja ja triathlonisti Martina Aitolehti, 41, julkaisi hempeän yhteiskuvan australialaisrakkaansa kanssa.

Arkistovideo: Hups, Martinan australialaisrakas törttöili liikenteessä

Martina Aitolehti on rakastunut nainen. Seiska paljasti maaliskuussa Martinan seurustelevan reilun nelikymppisen tumman australialaiskomistuksen kanssa, jonka kanssa Martina nykyisin myös asuu yhdessä. Uusi mies on kotoisin Australiasta, mutta hänen suonissaan virtaa myös italialaisverta.

Nyt Martina ei enää peittele rakkauttaan, vaan julkaisi somessa tulikuuman suudelmakuvan kultansa kanssa. Martinan päivityksen ensimmäinen otos on mustavalkoinen ja toisessa kuvassa näkyy myös värit. Saatetekstiksi Martina on laittanut ainoastaan punaisen sydämen sekä tuliemojin. Kuvan ja emojien perusteella kaksikon rakkaus roihuaa tällä hetkellä palavasti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Voit katsoa molemmat kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Martina Aitolehden aussirakas sekoili Mersun kanssa – kuva

Seiska uutisoi taannoin, että vaikuttaa siltä, että aussimies on päättänyt jäädä pysyvästi Suomeen, sillä hän on muuttanut Martinan kanssa avoliittoon.

Seiskan paparazzi lähtikin selvittelemään Martinan parisuhteen statusta. Pian paljastui, että Martina ja aussirakas ovat tosiaankin muuttaneet yhteen.

Kyyhkyläisten uusi lemmenpesä sijaitsee arvoalueella Helsingin kantakaupungissa. Lähes 110-neliöisen kolmion ikkunoista aukeaa näkymät puistoon.

Aivan naapurissa asuu myös julkkisnaapureita. Viereisessä talossa majailee näyttelijä Jasper Pääkkönen sekä presidenttiehdokas Mika Aaltola.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Salattu avoliitto paljastui! Martina Aitolehti ja aussirakas suunnittelevat häitä

Martinan ja tumman komistuksen kolmiossa on yli 100 asuinneliötä.
Martinan ja tumman komistuksen kolmiossa on yli 100 asuinneliötä.