fbq
Markus Räikkönen ja Sanna Marin

Ohhoh! Markus Räikköseltä poikkeuksellinen somejulkaisu

Väistyvä pääministeri Sanna Marin, 37, ja sijoittajakönsikäs Markus Räikkönen, 37, ilmoittivat 10. toukokuuta hakevansa avioeroa.

Katso tuoreet Seiskan viihdeuutiset: 

Ero ei suinkaan tullut yllätyksenä, sillä huhut pariskunnan suhteen rakoilusta olivat velloneet jo pitkään. Viime aikoina Sannaa ja Markusta nähtiin enää harvoin yhdessä. Ensimmäiset huhut Sannan ja Markuksen avioliiton huonosta tilasta alkoivat viime kesänä, kun laulaja Olavi Uusivirran Sannalle antama kaulasuudelma tallentui videolle.

Eroilmoituksen jälkeen kumpikin on jatkanut somekäytöstään, ja sen perusteella elämääkin varsin entiseen tapaan. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sanna Marin palasi Suomeen rytinällä - Markuksen pullistelukuva kalpenee

Eilen (25.5.) Markus kuitenkin julkaisi huomiotaherättävän valokuvan Instagram-tarinoissaan. Sijoittaja lisäsi kuvan, jossa komeilee vadelmanmakuinen Trip-pillimehu sekä tyhjä vegaaninen jugurttipurkki. Markus onkin tämän perusteella oletettavasti ollut viettämässä mukavaa päivää Emma-tyttärensä kanssa.

Markus on viihtynyt paljon reissun päällä töidensäkin puolesta, sillä hänen sijoittajasormensa yltävät kansainvälisille vesille. Julkaisusta poikkeuksellisen tekee myös se, että yleensä Markus julkaisee sosiaalisessa mediassa lähinnä omakuviaan.

Huh huh! Sijoittajakönsikäs Markus Räikkönen säteilee eron jälkeen energisenä ja vauhdikkaana

Sanna ja Markus rakastuivat teini-ikäisinä ja olivat yhdessä peräti 19 vuotta. He astuivat avioon kuitenkin vasta kesällä 2020, ja heillä on yksi lapsi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy