fbq
Sara Chafak

Nyt puhuu Sara Chafak! Muiden kuvia Instagram-tilillään julkaissut Sara selittelee someskandaalia: "Ja miksi? No just siks" - lue avautumiskirje!

Miss Suomi 2012 Sara Chafak, 29, on joutunut sosiaalisessa mediassa kiehuvaan kohuun. Kaunotar on toiminut vastoin tekijänoikeussääntöjä. Seiska uutisoi asiasta tänään (14.10.) ensimmäisenä.

Jupakka sai alkunsa eilen tiistaina (13.10.) kun Saran julkaisemaan syyskuvaan ilmestyi kommentti. Siinä moskovalainen sisällöntuottaja Sophie Kulin pyysi Saraa poistamaan kuvan tai mainitsemaan, että kuva ei ole Saran itse ottama. 

Myöhemmin kävi ilmi, että Saran tilillä on useita muitakin otoksia, jotka ovat alunperin muiden ihmisten ottamia. Saran kuvissa ei kuitenkaan ole ollut mainintaa, että ne ovat toisen ottamia.

Sara Chafak skandaalin keskellä! Somella tienaava missikaunotar julkaisi muiden ottamia kuvia ominaan - jäi karusti rysän päältä kiinni!

Nyt Sara on itse avautunut aiheesta omassa Instagram-videotarinassaan. Missi kirjoitti postauksen ja julkaisi sen sosiaalisessa mediassa. 

- Tekijänoikeuksista sen verran tähän aamuun, mä ymmärrän sen, että täytyy aina merkata kuvan ottaja kuviin ja niin teenkin joka ikinen kerta kun mulla on tiedossa kuvaaja!!

- Tykkään mtn some toimii myös siten, että kun tulee postattua kuva jostain hyvin kauniista asiasta joka koskettaa minua henkilökohtaisesti esim maisemasta, niin jos joku tunnistaa kyseisen kuvan alkuperän niin joku siitä kertoo aina ja voin tägätä kuvaajan. Ja miksi? No just siks koska en mäkään halua että mun kuvia levitellää/käytetään ilman mun lupaa sanomatta siitä mulle mitään!!

Sara Chafak skandaalin keskellä! Somella tienaava missikaunotar julkaisi muiden ottamia kuvia ominaan - jäi karusti rysän päältä kiinni!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak) on