fbq
Sabina Särkkä

Nyt puhuu Sabina Särkkä! Missikaunotar julkaisi kohutun tissikuvan Sanna Marinin bileistä - katuu syvästi

Missikisoista tuttu Sabina Särkkä pyytää anteeksi hänestä pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa otettua tissikuvaa.

Katso video, miten Sabina ja Sanna tanssivat kiihkeästi ravintola Teatterissa:

Somessa on levinnyt kuva, jossa Sabina ja Natalia Kallio poseeraavat yläosattomissa Kesärannassa. Toinen naisista pitelee kädessään Finland-kylttiä, joka on tuttu näky pääministerin virka-asunnolta Kesärannasta.

Kuva on julkaistu alun perin kiinalaisomisteisella TikTok-somealustalla. Seiska on julkaissut kuvan poikkeuksellisesti lainaamisoikeuden perusteella. Kuvallla on yhteiskunnallista ja päivänpolttavaa uutisarvoa.

Tätä tissikuvaa Sanna Marin pyytää anteeksi: "Tuollaista kuvaa ei olisi pitänyt ottaa"

Sanna Marin

Aiemmin tänään kuvaa pyysi anteeksi jo pääministeri. Nyt sanaisen arkkunsa aiheesta avaa Sabina Särkkä Instagram-tilillään.

- Julkaisin 10.7. asiattoman kuvan, joka olisi pitänyt jättää ottamatta. Olen syvästi pahoillani ja pyydän anteeksi käytöstäni, Sabina kirjoittaa.

Sabina Särkkä reagoi Sanna Marinin bileiden tissikuvakohuun

Seiska kertoi jo aiemmin, että kohun seurauksena Sabina on sulkenut Instagram-tilillään kommenttimahdollisuuden kuvistaan.

Tissikuvan lisäksi Sannan järjestämistä Kesäranta-bileistä julkaistiin myös videomateriaalia ja oma räppikappale Kesärata 22 -otsikolla.

- Jouuu! Se on tissit, kaks muijaa. Tänään mennään, tuu mun kaa. Jou, jou, se on Finland. Kesärata ja tälleen! poppari Alma tulkitsi TikTokissa levinneillä videoilla.

"Se on tissit, kaks muijaa" - Sanna Marinin kohubileistä leviää roisi video

Sabina ei ottanut päivityksessä kantaa hänestä ja Sannasta eilen (22.8.) julkaistuun videoon, jossa kaksikko tanssii keskenään kiihkeästi.

Video on kuvattu ravintola Teatterissa sunnuntaina (7.8.) aamuyöllä, heti pääministerin riehakkaiden kotibileiden jälkeen.

Taas uusi kohuvideo Sanna Marinista: pääministeri kiehnäsi kuumasti Sabina Särkän kanssa

Videolla naimisissa oleva perheenäiti tanssii Sabinan kanssa intiimisti lähekkäin ja jalat harallaan.

Tanssin tunnelma on sen verran kiihkeä, että pääministeri puristaa kädellään missiystäväänsä tämän asun selkämyksestä.

Sabina on tullut tunnetuksi Miss Suomi -kisojen perintöprinsessana vuodelta 2012. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtöset, Selviytyjät ja Myyrä. Nykyään hän elättää itsensä somevaikuttajana.

Seiska kertoi hiljattain eronneensa aviomiehestään Ossi Kivimäestä.

Mikä rikkoi Sabina Särkän ja Ossi-rakkaan unelmaliiton? Kaikki alkoi kohusta - lue suhteen käänteet

Pääministeri kommentoi tuoreimpia somevideoita tiistaina suurlähettiläispäivillä.

- Olen tänä aamuna tätä kuvamateriaalia nähnyt. Kyllä ne ovat Kesärannasta. Ne on kuvattu Ruisrockin jälkeisenä sunnuntaina, Sanna taustoitti.

- Minulla on ollut tuolloin ystäviä Kesärannassa viettämässä iltaa. Me olemme saunoneet, uineet, viettäneet aikaa, olleet siellä saunalla ja piha-alueella. Myös Kesärannan alakerran vierasvessat ovat olleet vieraiden käytössä. Ilmeisesti yksi näistä kuvista on otettu tuolla tilassa, Sanna sanoi.

Pääministerin bileystävällä Vesa Silverillä rikostuomio ja karmeat verovelat – näin Sanna Marin puolusteli: ”Uskon, että eletään oikeusvaltiossa…”

Sanna pyysi mediatilaisuudessa anteeksi.

- Mielestäni se kuva ei ole asiallinen, pyydän sitä anteeksi. Tuollaista kuvaa ei olisi pitänyt ottaa, Sanna linjasi.

- Sinänsä illanvietossa muuten ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut, Sanna summasi.

Sanna totesi, että kyseessä oli ainoa henkilökohtainen juhla, jonka hän on Kesärannassa loma-aikanaan järjestänyt.

- Valtion turvallisuudelle ei ole koitunut minkäänlaista uhkaa, Sanna sanoi.