fbq
Sanna Marin

Nyt puhuu Janita Autio - videoita kuvannut valokuvaaja paljastaa vihdoin kantansa Sanna Marinin bilekohusta: "Olen todella järkyttynyt"

Pääministeri Sanna Marin on ollut skandaalin keskellä, kun hänestä kuvatut roisit biletysvideot alkoivat levitä internetissä kaiken kansan nähtäville.

Valokuvaaja Janita Autio on ollut keskeisessä osassa mukana bileitä, ja yksityisen Instagram-tilin, jonne videot oli alun perin ladattu, uskotaan olevan hänelle kuuluva toinen tili. Janita oli myös kuvannut itse osan levinneistä videoista.

Näkikö Sanna Marin kohuvideon ennen sen leviämistä julkisuuteen? Tällainen on videon julkaissut sometili - takana pääministeriin liitetty julkkis?

Nyt valokuvaaja on kommentoinut pari päivää sitten puhjennutta bilekohua Instagram-sivullaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Olen todella järkyttynyt siitä kohusta, jonka keskelle olemme joutuneet. Kyseessä oli harmiton illanvietto, jossa ihmiset tanssivat ja pitivät hauskaa. Yksi kesän hauskimmista illoista, joka on jälkiryöpytyksessä saanut kohtuuttomat mittasuhteet, Janita kirjoittaa julkaisussaan.

Hän kiistää käyttäneensä koskaan huumausaineita.

- Syytökset sellaisesta tuntuvat todella pahalta, epäreilulta ja väärältä. Pahimmassa tapauksessa tällainen virheellinen leima seuraa ja vaikuttaa pitkään, hän kirjoittaa.

Melkoinen temppu! Tältä Sanna Marin näytti ”jauhojengin” bileviikonlopun jälkeen – joutui heti tiukkaan paikkaan

Yksityisasunnossa kuvattujen videoiden julkaisu on Janitan mielestä väärin.

- Videot on kuvattu yksityistiloissa ja kaikki asianosaiset ovat olleet tietoisia videoiden kuvaamisesta sekä niiden julkaisemisesta yksityisellä tilillä. Mielestäni videot eivät sisällä mitään sellaista, mikä oikeuttaisi tekijänoikeuden ohittamisen ja yksityisyydensuojan rikkomisen.

- Minä en ole jakanut niitä medialle, hän vielä selventää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Janita ei aio kommentoida kohua enempää.

Sanna Marin
Pääministeri Marin kertoi eilisessä (19.8.) tiedotustilaisuudessa käyneensä huumetesteissä.

- Toivon, että ihmiset voisivat jatkossakin nauttia elämästä, kesästä, tanssimisesta ja ystävien seurasta, hän päättää tekstin.

Uusi shokkipaljastus! Sanna Marin kiehnäsi ja tanssi intiimisti vieraiden miesten syleissä julkkiskapakassa

Julkaisun kommenttikenttä on täyttynyt lukuisista punaisista sydämistä vain joitakin kymmeniä minuutteja sen julkaisun jälkeen. Julkisuudesta tutut henkilöt ovat myös päättäneet osoittaa tukensa Janitalle ja koko bileporukalle.

- Just näin! videolla ja juhlan tuoksinnassa mukana ollut laulaja Alma kommentoi. 

- Täysin käsittämätöntä ja täysin väärin että sinua, maailman ihaninta tyyppiä, osoitetaan yhtään millään sormella yhtään missään, Sunrise Avenue -vokalisti Samu Haber kannustaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Haleja Janita! Tuntuu ihan sairaan kurjalta teidän puolesta, Kirsikka Simberg myöntää.

Ina Mikkola lataa suorat sanat Sanna Marinin bilekohusta: "Kuuluu ihmisyyteen!"

Eilen (19.8.) myös juhlissa mukana ollut radiojuontaja Tinni Wikström kertoi oman mielipiteensä skandaalista.

- Tilanne on paisunut kohtuuttomaksi. Kaikki tekemäni toiminta on ollut laillista, enkä ole tehnyt mitään väärää, hän perusteli kirjoittamassaan julkaisussa.

Sanna Marinin kohubileissä nuuskatempun tehnyt Tinni Wikström tilittää: "Tilanne on paisunut..."