fbq
Cheek

Nyt puhuu itse yllätyspaluun tehnyt Cheek - onko tiedossa comeback?

Uransa vuoden 2018 Valot sammuu -juhlakonserttiin päättänyt räppäri Cheek eli Jare Tiihonen, 40, sai fanien sydämet pamppailemaan, kun räppäri Costin tuore albumi LIMBO julkaistiin.

Jare nimittäin vierailee torstain ja perjantain (8.-9.12.) välisenä yönä julkaistulla albumilla sen Intro-avausraidalla. Cheekin paluu sai vuonna 2018 suosikkinsa hyvästelleet fanit liikuttuneiksi, ja muuan esimerkiksi paljasti keskustelupalsta Jodelissa purskahtaneensa itkuun.

Cheekin yllätyspaluu! Vierailee nousevan räppärin uutuusalbumilla

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt Jare haluaa selventää, mistä hänen vierailussaan on kyse. Hän julkaisi Instagram-sivunsa tarinaosiossa videon, jossa kertoo asian todellisen laidan.

- No niin. Nyt on ollut taas kaikenlaista otsikkoa lehdissä ja ihmettelijöitä liikenteessä. Tuli fiilis, että voisin selventää, Jare aloittaa.

- Kävin spiikkaamassa Costin debyyttialbumilla sellaisen motivaatiospiikki-spoken word -henkisen intron. Costi pyysi messiin ja ajattelin, että kiva olla mukana vähän erilaisella kulmalla, hän kertaa.

Sitten hän vastaa lopulta kaikkia mietyttäneeseen kysymykseen.

- Mistään sen kummemmasta ei ole kyse. Täytyy sanoa, että ei ole mitään comebackia tulossa. Se on ihan varma.

Cheekin viimeinen albumi Alpha Omega ilmestyi vuonna 2015. Kolme vuotta myöhemmin hän julkaisi vielä kokoelmalevyn Timantit on ikuisia. Hänen hitteihinsä lukeutuvat esimerkiksi Liekeissä, Jippikayjei, Sokka irti, Kuka muu muka ja Keinu.

Jare Tiihonen palasi someen yllättävän päivityksen kera: "Toimittaa suvereenisti"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Cheek
Fanit joutuvat pettymään, sillä Cheek ei ole palaamassa.