Robert Helenius

Nyrkkeilijä Robert Helenius paljastaa: Laulaminen pelasti ääneni!

Kotimaa | 24.06.2021 09:58

Juuri päiväunilta herännyt ammattinyrkkeilijä Robert Helenius, 37, avaa Ahvenanmaalla sijaitsevan yksityissalinsa oven.

– Oli raskas sparraussessio, joten otin nokoset tuossa sohvalla, uninen Robert sanoo ja napsauttaa kahvinkeittimen päälle.

Lue myös: Robert Helenius tyrmäsi vastustajansa alle minuutissa – sijoitti voittorahojaan elektroniikkaan - kuva!

Nyrkkeilijä valmistautuu seuraavaan otteluunsa innokkaasti ja kertoo olevansa uransa parhaimmassa kunnossa. Näin ei ole aina ollut, vaan Robert kertoo olleensa altis loukkaantumisille.

– Kolme viime vuotta ovat urani ensimmäiset, jolloin olen pystynyt treenaamaan kokonaan vailla vammoja, Robban sanoo ylpeänä.

Erään ottelun alkuerässä Robert mursi sormensa lyödessään vastustajaa. Ottelua hän ei silti keskeyttänyt. – On henkisesti raskasta otella, kun jotain murtuu heti alussa. Siitäkin on selvitty.
Erään ottelun alkuerässä Robert mursi sormensa lyödessään vastustajaa. Ottelua hän ei silti keskeyttänyt. – On henkisesti raskasta otella, kun jotain murtuu heti alussa. Siitäkin on selvitty.

Lue myös: Robert Helenius takoo miljoonabisnestä pöytälaatikkofirmalla Virossa – tällainen on huimaa tulosta tekevä yhden miehen yritys!

Muutama vuosi jäljellä

Robertin vasen äänijänne on halvaantunut iskun seurauksena, ja nyrkkeilijä menetti puhekykynsä lähes täysin. Vamma parani varsin erikoisella tavalla.

– Sain ääneni takaisin laulamalla. Vedin aina jonkun biisin treenien alkuun, Robert tunnustaa.

Loukkaantumiset ja leikkaukset ovat hidastaneet uraa, ja vuosiakin on kertynyt mittariin.

– Olen jo 37-vuotias. Jos jaksaisin vielä pari kolme vuotta otella, se olisi hyvä juttu. Toivottavasti minulla on silloin vielä pari aivosolua jäljellä, nyrkkeilijä vitsailee.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!