Uutiset

Robert Helenius takoo miljoonabisnestä pöytälaatikkofirmalla Virossa – tällainen on huimaa tulosta tekevä yhden miehen yritys!

28.10.2017 18:31

Torstaina ilmestynyt Seiska kertoi nyrkkeilijä Robert Heleniuksen virolaisesta miljoonabisneksestä.

Lue lisää: Robert Heleniuksella salainen miljoonabisnes Virossa – kierrättää massiivisia rahavirtoja naapurimaan kautta!

Nordic Nightmare Promotions on perustettu vuoden 2015 alussa, ja sen osoitteeksi on merkitty liikerakennus Tallinnan keskustassa. Varsinaista omaa konttoria tai palkattuja vakituisia työntekijöitä yhtiöllä ei ole, vaan kyse on niin kutsutusta pöytälaatikkofirmasta.

Pöytälaatikkofirmassa ei ole mitään laitonta. Kunkin maan veroviranomaiset päättävät sellaisen verokohtelusta tapauskohtaisesti. Robert on firmansa ainoa omistaja 2 500 euron osakepääomallaan. Helenius myös on henkilö, joka on allekirjoittanut Nordic Nightmare Promotionsin toistaiseksi ainoan julkistetun tilinpäätöskertomuksen vuodelta 2015.

250 000 euron liikevaihto

Kevyestä rakenteestaan huolimatta Viron-firma tekee paljon rahaa. Viron verottajan mukaan Nordic Nightmare Promotions OÜ teki tämän vuoden toisella neljänneksellä liikevaihtoa 250 000 euroa. Se on mahtava rahapotti yhden miehen yritykselle.

Lue myös: Nyrkkeilijä Robert Helenius: Menetin puhekykyni!

Heleniuksella oli kesäkuussa Tallinnassa ottelu, jonka hän voitti keskeytyksellä kuudennen erän jälkeen. Helenius ei tienaa otteluistaan vain ottelupalkkioita vaan on myös mukana järjestämässä niitä oman firmansa kautta.

150 000 euroa voittoa

Hyvän tuloksen Nordic Nightmare Promotions teki jo perustamisvuonnaan 2015. Tilinpäätöstietojen mukaan sen liikevaihto oli reilut 206 000 euroa, josta jäi Heleniukselle voittoa lähes 150 000 euroa. Voittorahat hän on jättänyt firmansa kassaan.

Lue myös: Robert Helenius: Minua luultiin tv-tähdeksi!

Nordic Nightmare Promotionsilla on parhaillaan maksamatta verovelkaa Viron valtiolle, mutta kyse on vain vajaan 600 euron summasta.

Teksti:Sami Lotila
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!