fbq
Roman Rotenberg, Teemu Selänne, Mikko Leppilampi

Näyttäviä bileitä Helsingin yössä! Mikko Leppilampi ja Teemu Selänne kuuluvat kohumiljardööri Roman Rotenbergin lähipiiriin

Venäläisistä oligarkeista etenkin Roman Rotenberg, 41, on ollut vuosia tuttu näky Suomen julkkispiireissä. Romanin isä Boris Rotenberg, 65, on Venäjän presidentin judokavereita. Sitä kautta myös Roman-poika on päässyt Putinin lähipiiriin.

Roman oli 11-vuotias, kun heidän perheensä muutti Suomeen. Samalla hän oppi täydellisesti suomen kielen ja sai maamme kansalaisuuden.

Nuorukainen tunnettiin intohimoisena jääkiekon ystävänä. Iän karttuessa Romanin intohimo suuntautui kauniisiin naisiin, ja pian hän aloitti melkoisen naisruletin.

Putinin lähipiiriin kuuluvan Roman Rotenbergin salatut Suomi-sutinat: jahtasi Sara Sieppiä, iski Mirella Koulliaksen

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Roman Rotenberg on ollut vuosia tuttu näky Suomen julkkispiireissä.
Roman Rotenberg on ollut vuosia tuttu näky Suomen julkkispiireissä.

Suomessa Roman Rotenbergin ystäväpiiriin kuului etenkin näyttelijä Mikko Leppilampi, joka ei halunnut kommentoida ystävyyttä Seiskalle. Myös Teemu Selänteellä on ollut Romanin kanssa läheiset välit, ja miehet ovat juhlineet näyttävästi Helsingin yössä.

Vuonna 2018 Roman meni naimisiin Galinan kanssa, joten hänen naisrulettinsa näytti rauhoittuvan ainakin hetkeksi. Viime vuodet oligarkki on asunut Pietarissa, jossa hän on päässyt venäläisen jääkiekon vallankahvaan.

Teemu Selänne on ollut tuttu näky Romanin seurueessa.
Teemu Selänne on ollut tuttu näky Romanin seurueessa.

Oligarkki Roman Rotenbergin naisruletti: seurusteli Mirella Koulliaksen kanssa – yhteiskuva

Todellinen uutispommi jysähti tammikuussa 2022, kun Romanista tuli legendaarisen jättiseura SKA:n päävalmentaja.

Nimitys aiheutti hämmennystä jopa Venäjällä, sillä nimityksen teki hän itse.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Roman nimitti itsensä päävalmentajaksi. Hän on kuitenkin kasvanut valmentajaperheessä, isä Boris Rotenberg kommentoi uutista venäläislehti Sport Expressille.