fbq
Kotimaa
01.03.2021 10:37
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Nanna Karalahti
Nanna Karalahti hekumoi avannon reunalla haarat auki: "Tällä asenteella uuteen viikkoon" - kuva!
Kotimaa
01.03.2021 10:37
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Hyvinvointivalmentajana työskentelevä Nanna Karalahti, 33, julkaisi maanantain kunniaksi aurinkoisen kuvan Instagram-tilillään. Kuvatekstin alkuun sporttinen nainen kirjoittaa:

- Tällä asenteella uuteen viikkoon!

Laiturin nokasta otetussa kuvassa Nanna poseeraa rohkeasti punainen uimapuku päällään, aurinkolasit silmillään sekä toinen käsi ja jalka ojennettuina kohti taivasta. Kuvan yhteyteen notkea Nanna kirjoittaa listan oivalluksista, joita sai viikonlopun aikana.

Lue myös: Jere Karalahden Nanna-vaimo puhdisti ulosottorekisterinsä – kohupariskunnan yritys on varaton!

- Avanto oli kiva, ystävät ovat tärkeitä, en oo enää niin notkea kuin nuorena, viinistä tulee pääkipu ja Pauliina Flang on ihana (sydän).

Aurinkoisen kuvan energia on huomattu myös kommenteissa.

- Ite oot kiva, tärkeä ja ihana.

- Ihana positive energy -pic!

Lue myös: Takana draamantäyteinen vuosi - Nanna Karalahti, 33, julkaisi pohdiskelevan päivityksen: ”Tiedän olevani parempi ihminen"

Tiukassa kunnossa oleva Nanna on naimisissa entisen jääkiekkoilijan Jere Karalahden, 45, kanssa. Nanna ja Jere päätyivät viime kesänä asumuseroon, mutta ovat sittemmin saaneet asiansa sovituksi. Ensi kuussa Jerestä ilmestyy myös paljon ennakkoon puhututtanut dokumenttielokuva Karalahti.

Lue myös: Nanna Karalahden ja Martina Aitolehden yritys kierrätti verot ulosoton kautta – kohukaunotarten asiakkaat pettyivät!