fbq
Aira Samulin

Nämä tähdet palkittiin Viihteen elämäntyö -palkinnoilla - kattava lista

30-vuotias viihdemedia Seiska jakoi seitsemän Viihteen elämäntyö -palkintoa suomalaisille viihdelegendoille.

Viihteen elämäntyö -palkinnot jaettiin Matille ja Tepolle, Dannylle, Virve Rostille, Eino Grönille, Aira Samulinille, Ilkka Vainiolle ja Hannele Laurille. Palkitut ovat pitkän linjan viihteen ykkösnimiä ja kansan suosikkeja usealta vuosikymmeneltä.

Lukijaäänestys toteutettiin Seiska.fi-sivustolla, ja palkinnon kriteereinä olivat palkittavan merkitys ja vaikutus suomalaiseen viihdekulttuuriin sekä pitkäkestoinen työ kotimaisen viihteen hyväksi.

Matin ja Tepon vauhti kiihtyy: Meistä tuli seitsemänkymppisinä bilettäjiä!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Seiskan voittajat

Seiska on tehnyt Suomessa viihdejournalismia 30 vuotta, ja sekä sillä että lukijoilla on tiivis kontakti suomalaisiin julkisuuden henkilöihin.

-Toivotan lämpimästi onnea kaikille Viihteen elämäntyö -palkinnon saajille. He ovat tärkeä osa sinivalkoista viihteen sielunmaisemaa kymmenien vuosien ajalta. He ovat paitsi lahjakkaita taitelijoita myös innostavia ihmisiä ja lämpimiä persoonia. Oli upeaa saada todistaa livenä hetki, kun nämä todelliset viihdelegendat saivat ansaitsemansa palkinnon, Seiskan vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki kommentoi Seiskan 30-vuotisjuhlista käsin.

Virve ”Vicky” Rosti paljastaa huvittavan äitienpäivämuiston: Lähdin kapakkaan kaljalle!

Viihteen elämäntyö -palkinnot jaettiin Seiskan 30-vuotisjuhlissa torstai-iltana 6.10. Helsingin Suvilahdessa. Läsnä oli tuhatpäinen juhlayleisö, ja palkintojenjako lähetettiin suorana lähetyksenä Seiska.fi:ssä.

 Aira Samulin varautuu yllätysvieraisiin – matkustaa viikoittain Hyrsylän mutkaan