fbq
Kotimaa
13.10.2021 15:51
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan toimitus
Sofia Belorf
Näin luksusta on Sofia Belórfin arki - hekumoi somessa: ostereita ja kaviaaria shoppailun lomassa
Kotimaa
13.10.2021 15:51
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan toimitus

Yksi Suomen seuratuimmista julkkiskaunottarista, hulppeaa elämäntyyliään somessa esittelevä Sofia Belórf, 31, on viettänyt päiväänsä Helsingissä ostoksia tehden. Hän on jakanut Instagramin tarinat -osiossa videopätkiä shoppailupäivästään.

Videoilla Sofia esittelee shoppailupäivänsä aterioita. Hän on ruokaillut Helsingin keskustassa sijaitsevassa ylellisessä ravintolassa Brasserie Kämpissä. Ostostelun lomassa Sofialle ovat videoiden perusteella maistuneet ala carte -listan annokset.

Hän on nauttinut kaviaaria sitruunan ja oliivien kera sekä ison lautasellinen ostereita. Sofia on tulisuuden ystävä, sillä hän on kuorruttanut osterinsa suuta polttevalla tabascokastikkeella.

– Yksi pullo tabascoa per osteri (no ei nyt ihan), Sofia kirjoittaa videonsa ohessa.

Lue myös: Muotiveska heilui näyttävästi! Kovaääninen Sofia Belórf köpötteli baariin – kuva!

Sofia Belorf
Sofia on merkkivaatteiden ja -laukkujen fani. Hän esittelee hulppeaa elämäntyyliään somessa.

Sofian somessa esittelemä elämäntyyli vaikuttaa vaativan paksua lompakkoa. Somevaikuttajana nykyään toimiva Sofia on työskennellyt liikunta-alalla. Hän on myynyt nettivalmennuksia ja suunnitellut kunto-ohjelmia ja ruokaopastuksia. Sofia myi valmennuksiaan vielä vuonna 2019 ennen Katiska-huumevyyhdin kiemuroita.

Lue myös: Ohhoh, Sofia Belórf maksoi 25 000 euron ulosottovelkansa kertaheitolla pois - oliko Seiskan uutisoinnilla vaikutusta?

Kuitenkin Sofian tuloissa on tapahtunut iso notkahdus "kulta-aikoihin" verrattaessa. Vuonna 2019 Sofian ansiotulot olivat 19 514 euroa. Sofia tienasi siis alle 2000 euron kuukausiansiot. Vielä vuonna 2017 Sofian tulot olivat yli 100 000 euroa.

Lue myös: Sofia Belórf sai sakot – polki pyörällään yksisuuntaista väärään suuntaan

Tilaa Seiskan uutiskirje! »