fbq
Kotimaa
27.09.2021 18:24
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia Belorf
Ohhoh, Sofia Belórf maksoi 25 000 euron ulosottovelkansa kertaheitolla pois - oliko Seiskan uutisoinnilla vaikutusta?
Kotimaa
27.09.2021 18:24
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi heinäkuun lopussa, että julkkiskaunotar Sofia Belórf, 31, oli joutunut jälleen kerran ulosottoviraston asiakkaaksi. Vouti karhusi Sofialta tuolloin lähes 24 000 euron velkoja verottajalle ja eläkevakuutusyhtiölle.

Seiskan haltuun saamasta tuoreesta ulosottorekisteristä selviää, että pari viikkoa Seiskan uutisoinnin jälkeen Sofia hoiti velkansa ulosottoviranomaiselle pois kertaheitolla. Elokuun alussa (4.8.2021) Sofia maksoi ulosottovelkojaan kaikkiaan 25 486 euron arvosta, mikä nollasi hänen ulosottovelkansa.

Näin ollen hänen kolmesivuisessa ja kolmetoista merkintää sisältävässä ulosottorekisterissä ei ole tällä hetkellä avoimia, maksamattomia velkoja. Liekö Seiskan heinäkuinen uutisointi innoittanut Sofiaa hoitamaan velkansa pois kiireen vilkkaa?

Lue myös: Vouti Sofia Belórfin perässä! Luksuskaunotar päätyi jälleen ulosoton asiakkaaksi

Uusi kausi tosi-tv-sarjaa tulossa?

Viime kesänä Discovery+ -palvelussa esitetyssä Sofian salaisuudet -sarjassa seurattiin Sofian elämää kohujen takana.

Jokin aika sitten tarkkasilmäiset seuraajat saivat huomata, että kaunotar jakoi Instagram-tilinsä tarinassa videon, jossa hän istui kyseistä sarjaa tuottaneen tuotantoyhtiön sohvalla palaverissa. Videon yhteyteen Sofia oli päivittänyt tekstin "täällä taas".

Seiskan tietojen mukaan Sofia olisi käynyt keskusteluja tuotantoyhtiön edustajien kanssa uusista jaksoista tai jopa uudesta sarjasta, joka nähtäisiin ensi vuoden puolella.

Lue myös: Muotiveska heilui näyttävästi! Kovaääninen Sofia Belórf köpötteli baariin – kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »