fbq
Johanna Tukianen

Näin Johanna Tukiaisella menee nyt: "Masturboin, syön ja nukun"

Kohublondi Johanna Tukiainen, 44, kohauttaa somekommenteillaan. 

Johannalla on peräti kaksi julkista Facebook-tiliä. Tileillään hän julkaisee päivittäin kuvia ja kirjoituksia eri aiheista.

Eräs kohublondin Facebook-ystävä ihmetteli Johannan julkaisun kommenteissa, saako hän paljon treffikutsuja somessa. Kommentti on julkaistu Johannan salaisella Facebook-tilillä, jolla hän esiintyy eri nimellä. Tilin sisältö on julkinen.

– Näen, että monet miehet lähettävät treffikutsuja sinulle Facebookin kautta. He eivät ehkä ole kristittyjä. Sinun kannattaa olla varovainen, sillä jumalattomat miehet voivat saada sinut kompastumaan tai kaatumaan kristillisessä vaelluksessasi, ystävä kirjoitti Johannalle.

Johanna Tukiainen on nykyään taiteilija − tällaisen teoksen saa viidellä eurolla

Johanna päätti avautua nykykuulumisistaan ja totesi viihtyvänsä nykypäivänä yksin.

– En enää ole kiinnostunut miehistä. Minä vain masturboin, syön ja nukun. Olen saanut tarpeekseni miehistä, Johanna kirjoitti vapaasti suomennettuna. 

Johanna on aiemmin kertonut käyneensä treffeillä Ruotsissa, mutta ilmeisesti häntä eivät enää deitit kiinnosta.

Johanna Tukiainen

Johanna erosi viime vuonna rötösrakkaastaan Paulista. Pariskunnan on-off-suhde oli dramaattinen, sillä suhteen aikana Paul tuomittiin Johannan pahoinpitelystä. Paulin ja Johannan häät oli tarkoitus järjestää viime syksynä.

Kohublondi on lisäksi ollut kihloissa loviisalaisen Veijo Lallin kanssa. Kihlat solmittiin vuonna 2015, mutta pariskunta päätyi eroon vuotta myöhemmin. 

Katso kuva! Johanna Tukiainen muutti radikaalisti tyyliään: "Olen saanut kutsumanimen Pamela Anderson"

Johanna on ollut naimisissa Arto Länsmanin kanssa. He avioituivat helmikuussa 2011, ja erosivat saman vuoden joulukuussa.

Seiska uutisoi viime syksynä siitä, kun Johanna ja Veijo veivät kohublondin huostaanotetun lapsen ulkomaille ilman lupaa. Johanna tuomittiin lokakuussa Attundan käräjäoikeudessa Ruotsissa törkeästä lapsikaappauksesta.

Uusi käänne kohutuomiossa! Näin Johanna Tukiaisen lapsikaappausasia etenee

Johanna sai rikoksesta valvontarangaistuksen. Lisäksi hänet on määrätty psykiatriseen hoitoon.

Johanna Tukiainen
Johannan pidätyskuva. Kohublondi pidätettiin äitinsä pahoinpitelystä epäiltynä 

Kohublondia syytetään Attundan käräjäoikeudessa äitinsä Marja Tukiaisen, 70, pahoinpitelystä. Saman jutun yhteydessä Johanna on saanut syytteet lapsirauhanrikoksesta (ruotsiksi barnfridsbrott) sekä virkamiehen vastustamisesta.

Syytteessä olevat teot sijoittuvat vuoden 2022 tammikuulle. Syytteitä on määrä käsitellä oikeudessa ensi viikolla.

Esitutkintamateriaali paljastaa: Johanna Tukiainen tarjosi kokaiinia poliiseille ja haukkui heitä natseiksi