fbq
Minttu Räikkönen

Muistatko? Minttu Räikkösen muodonmuutos hupparibilettäjästä ja Seiskan Tähtitytöstä F1-varikon tyylitaituriksi - huikeat kuvat vuosien varrelta!

Formula 1 -tähti Kimi Räikkösen nykyinen vaimo Minttu Räikkönen (o.s. Virtanen), 34, on tänä päivänä todellinen tyyliniekka ja seurattu somehenkilö yli 222 000 Instagram-seuraajansa myötä.

Ennen suhdettaan Kimiin ja sen tuomaa julkisuutta Minttu työskenteli lentoemäntänä, fitness-mallina ja kävi ystäviensä kanssa baareissa Helsingin yössä. Kimin ja Mintun rakkaustarina alkoi vuonna 2013, jolloin Kimi oli vielä naimisissa missi- ja ratsastuspiireistä tutun Jenni Dahlmanin, 39, kanssa. Kimi ja Jenni erosivat virallisesti vuonna 2014, kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Vuonna 2015 syntyi Kimin ja Mintun ensimmäisen yhteinen lapsi.

Alla olevista kuvista näkyy Mintun huikea muodonmuutos parin alkuajoista nykyiseen.

Arkistovideo: Kimi Räikkösen ja Mintun villi kesä Helsingissä vuonna 2013

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kimi Räikkösen Minttu on myös hottis fitness-malli – katso kuvat!

Minttu oli toki tuttu Seiskan lukijoille jo ennen Kimin tapaamista. Hän poseerasi Seiskan Tähtityttönä bikinikuvissa vuonna 2008.

Minttu Räikkönen

Kimi Räikkösen uusi kulta on Tähtityttö – katso seksikkäät kuvat!

Kimi ja Minttu

Kimi ja Minttu pelasivat minigolfia Helsingissä heinäkuussa 2013.

Kimi ja Minttu
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kimi ja Minttu bongattiin ensimmäisiä kertoja yhdessä julkisesti vuonna 2013, kun kaksikko vietti kesäpäiviä rennosti yhdesssä. Tuolloin Minttu oli pukeutunut rennosti muun muassa farkkushortseihin ja huppariin.

Minttu

Kimi Räikkösen kuhertelukumppani on kuin Jenni Dahlman - vertaa!

fiat

Kimi ja Minttu viihtyivät myös ystäväseurueensa kanssa karaokeravintola Restroomissa Helsingin Eirassa. Kaksikko bongattiin ravintolasta myös halailemasta tiiviisti yhdessä. Tuolloin Minttu kertoi Seiskalle heidän olevan vain kavereita.

Minttu ja Kimi

Kimi Räikkönen esitti Mintulle härskin laulun!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Kimin ja Mintun häät

Mintulle maistui savuke, ja vielä vuonna 2014 hän ajoi vaalealla Fiat 500 -autolla.

Kimi ja Minttu

Kimi Räikkönen ja Minttu: raju riita viinasta!

Minttu Räikkönen

Nykyään kaunotar näyttäytyy aina tyylikkäänä ja viimeisen päälle huoliteltuna. Vuonna 2016 Minttu poseerasi valkoisessa asukokonaisuudessa kumppaninsa rinnalla Monacon Grand Prixissä.

Minttu ja auto

Kimin Minttu-rakas ilman meikkiä - wau, mikä kaunotar!

Kimi Räikkönen vei perheensä suurmoskeijaan - Minttu näytti trendikkäältä mustassa kaavussa! Kuvat!

Kimin ja Mintun häät olivat elegantit, ja paikalla nähtiin runsaasti julkkisvieraita. Häitä vietettiin elokuussa 2016 Firenzessä, Italiassa.

Kimi Räikkönen suojasi miljoonansa tiukalla avioehdolla - näin se eroaa Jennin kanssa laaditusta!

Kimi ja Minttu ihastuttivat yhdessä myös itsenäisyyspäivän vastaanotolla Linnan juhlissa vuonna 2017. Minttu oli pukeutunut Armani Privén hänelle henkilökohtaisesti suunnittelemaan smaragdinvihreään iltapukuun. Kädessä hänellä nähtiin Cartierin rannekoru ja korvissa hänellä oli myös hääpäivänä nähdyt Tillanderin luomukset.

Kimi ja häikäisevän kaunis Minttu Räikkönen saapuivat Linnan juhliin: Kimi auttoi rakastaan linnan edustalla - kuvat!

Minttu on myös mukana suunnittelemassa lastenvaatteita Gugguu-nimiselle suomalaisyritykselle. Sveitsissä perheensä kanssa asuva Minttu on tähän mennessä tuonut markkinoille pirteänvärisiä ja lähituotettuja vaatteita. Minttu mainostaa Mini Me -mallistoaan Gugguun sivuilla poseeraamalla osassa kuvissa lastensa, Riannan ja Robinin kanssa. Kuva on otettu huhtikuussa 2019.

Minttu Räikkönen teki lapsistaan vaatemalleja – nämä suomalaisjulkkikset ovat mukana muotibisneksessä!

Nykyisin Minttu ajaa muun muassa punaista Alfa Romeota. Kuva on otettu toukokuussa 2020.

Kimin Minttu edustaa superkalliissa - myös sama laukkumaku kuin Jennillä!

Minttu Räikkönen on haalinut itselleen hurjan Instagram-seuraajajoukon. Tässä Mintun viime aikaisia julkaisuja sosiaalisessa mediassa.

Minttu Räikkösestä julki hätkähdyttäviä mallikuvia - lomailee Suomessa, mutta kaipaa nyt jo oitis muualle: "Mikään ei ole parempaa kuin se tunne!"