fbq
Mikko Nousiainen, Laura ja Irina

Muistatko kohutun Levottomat-elokuvan? Elokuvan päänäyttelijät ovat edelleen kestotähtiä - tältä he näyttivät yli kaksikymmentä vuotta sitten

Levottomat-elokuva nähtiin kotimaamme elokuvateattereissa vuonna 2000. Elokuva muistetaan esimerkiksi siitä, että siinä riitti seksikohtauksia.

Elokuvan ohjasi Aku Louhimies, joka oli kohun keskellä muutama vuosi sitten. Vuonna 2018 Yle nimittäin uutisoi tämän poikkeuksellisesta vallankäytöstä tuotannoissaan.

Vuoden 2000 Levottomat oli kyseisen elokuvasarjan ensimmäinen osa. Siinä nähtiin Mikko Nousiainen, Laura Malmivaara, Matleena Kuusniemi, Petteri Summanen ja Irina Björklund. Pääkuusikkoon kuului myös Valtteri Roiha, jota on nähty vuosien varrella lähinnä teatterilavoilla.

Näyttelijöistä Laura oli aikoinaan vuosia naimisissa Levottomat ohjanneen Akun kanssa. Heillä on kaksi yhteistä tytärtä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Levottomat
Tältä Levottomat-tähdet näyttivät elokuvan kuvauksissa.

MTV: Laura Malmivaara, 48, avoimena vauva-arjestaan - puhelin vei huomion pienokaisesta

Laura Malmivaara
Tämän vuoden pääsiäisenä Laura synnytti kolmannen lapsensa 48-vuotiaana.

Elokuvassa komeaa Ari-nimistä ambulanssilääkäriä näytellyt Mikko on näyttelijäperheen vesa. Mikko ollaan nähty vuosien varrella lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Tänä syksynä Mikko nähtiin Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa, josta hän kuitenkin putosi viime sunnuntaina (6.11.).

Mikko Nousiainen ja Kerttu Nieminen
Mikko ja hänen tanssinopettajansa Kerttu Nieminen putosivat viime sunnuntain lähetyksessä pois kovatasoisesta Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta.

Näyttelijä Mikko Nousiainen rehellisenä perhearjestaan: ”Pieni mustasukkaisuusuhma”

Matleena kritisoi vuonna 2018 ohjaajana toiminutta Akua.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Matleena Kuusniemi
Matleena on nähty viime vuosina muun muassa Modernit miehet ja Maria Kallio -sarjoissa.

- Levottomat-elokuvan markkinoinnissa minut esineellistettiin, kun Louhimies vihjaili yleisölle ja medialle, että elokuvassa olisi harrastettu oikeasti seksiä. Se vei itsekunnioitukseni ja luottamukseni alaan, Matleena muun muassa sanoi silloin.

Petteri Summanen
Petteri on naimisissa ja hän on kolmen lapsen isä.

Matleena Kuusniemi kohtasi Aku Louhimiehen suorassa lähetyksessä - avautui Levottomat-elokuvan seksivihjailuista: On selkeää, etten ole pornonäyttelijä!

Irina Björklund
Irina ja Peter ovat ovat olleet naimisissa vuodesta 1996 lähtien. He asuvat Ranskassa lapsensa kanssa.

Petteri on muiden tavoin tuttu näky suomalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, esimerkkinä Yösyöttö-elokuvat.

Petteri Summanen avautuu tärkeimmästä oivalluksestaan – paljastaa myös ajatuksensa ulkomaille muuttamisesta: ”En lähtisi totalitaariseen maahan!”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Levottomien toiseksi osaksi kutsutussa Minä ja Morrison -elokuvassa toista pääroolia näytellyt Irina oli mukana elokuvasarjan ensimmäisessäkin osassa. Hän on ollut vuosikausia naimisissa näyttelijä Peter Franzenin kanssa. Pariskunnalla on yksi lapsi.

Peter Franzénin ja Irina Björklundin 26-vuotinen liitto: tämän takia rakkaustarina kantaa