fbq
Mmiisas

Mmiisas avautui koskettavasti sairaudestaan

Tubettajana Mmiisasina julkisuudessa tunnettu Miisa Grekov, 28, kärsii neurologisesta sairaudesta, joka lamauttaa hänet täysin. 

Muotivaikuttaja ja mediapersoona Miisa sairastaa tautia, joka piinaa myös monia muita suomalaisia. Vuoden esiintyjä -kategoriassa Kultainen Venla -palkinnon saajana ehdolla ollut tv-kasvo kärsii migreenistä.

- ”Auringon laskettua tulin turvapaikkaani elpymään. Mikä helpottava tunne. Päivän taistelun jälkeen tässä pienessä hetkessä ei enää sattunut päähän.”, Miisa on kirjoittanut tunteellisena Instagram-tilinsä päivitykseen. Aihetunnisteeksi hän on merkinnyt migreenin.

Vau! Tubettaja Mmiisas on Venla-gaalan ehdoton pukukuningatar – katso vaikka!

- Täällä kans migreenikko. Hyvät vinkit oli sulla stooreissa, kiitos että puhut tästä, seuraaja samaistuu Miisan tuntemuksiin.

- Ihana auringonlasku, onneksi migreenisi helpotti, toinen on naputellut kommentiksi. 

Jo kymmenen vuotta videoblogeja julkaisseella somevaikuttajalla on YouTubessa huikeat 378 000 tilaajaa. Klipeissä Miisan aiheita ovat muun muassa muoti ja ruoka sekä muut aivan arkipäiväiset teemat. 

Miisa ja Tomas julkaisevat yhdessä suosittua Parisuhdekriisi-podcastia, jossa käsitellään parisuhteen pieniä ja suuria vääntöjä.

Tubettaja Mmiisas ja Tomas-rakas esittelevät uuden kotinsa - katso!

Miisa on luonut monipuolista uraa muodin parissa. Hän on muun muassa suunnitellut vaatemalliston yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa. Lisäksi neito on julkaissut Inspis-tuoteperheen. Viime vuoden kesällä kauppoihin saapui Miisan oma laukkumalliston Lovian kanssa.

Miisa on osallistunut Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun sekä Masked Singer Suomi -ohjelmaan hahmollaan Pusu.

Vuosi sitten helmikuussa monilahjakas sometähti juonsi Uuden Musiikin Kilpailun finaalin yhdessä Paula Vesalan kanssa.

"Maailman paras päivä" - katso upeat filmikuvat Mmiisasin kesähäistä