Katso kuva!
sini liljeqvist

Mitä kuuluu BB-Sinille? Tältä asianajotoimistosta sivuun siirretty kohuasukki näyttää nyt: "Pääsitte tuhoamaan mut"

Kotimaa | 06.09.2021 20:40

Viime vuoden Big Brother Suomi -ohjelmassa kohauttanut porilainen asianajaja ja varatuomari Sini Liljeqvist, 34, kertoo kuulumisensa nyt vuoden jälkeen BB-tapahtumista.

Sini poistui tuolloin talosta vajaan viikon kestäneen BB-taipaleen jälkeen henkilökohtaisista syistä. Sinin puoliso oli jättänyt erohakemuksen Sinin ollessa vielä BB-talossa. Tämän lisäksi Sini siirrettiin syrjään miehen perustamasta asianajotoimistosta, jossa hän työskenteli vielä taloon astellessaan.

Lue myös: Seiska paljasti BB-Sinin aviomiehen jättävän hänet - BB-tuottaja Petteri Ahomaa pikapalaverin jälkeen: "Reagoimme parin tunnin sisään!"

Arkistovideo: BB-Sinin haastattelu ennen taloon menoa

Palasin työelämään

Keväällä puolestaan uutisoitiin, että Sini on hakenut yksin lopullista avioeroa miehestään Satakunnan käräjäoikeudessa. Vuoden jälkeen tapahtumista Sini on viimein palannut työelämään.

Lue myös: IS: Big Brother -kilpailun keskeyttänyt Sini hakee lopullista avioeroa yksin

Palasin tänään työelämään. Noin vuosi sitten jäin jonkinlaisen kohun saattelemana pois silloisesta työpaikastani. Oli ilmeisesti mennyt tunteisiin osallistuessani reality-ohjelmaan, ja lukemattomat ihmiset olivat alkaneet häiriköidä työpaikkaani, ja kuuden ihmisen työpäivät menivät minusta "innostuneiden" häiriköiden vuoksi ihan sekaisin.

- Toimiston työrauha piti saada taattua, ja siksi oli ainoa vaihtoehto, että ottaisin etäisyyttä toimistoon. Olisin todellakin ollut valmis itse ilmoittamaan, että siirryn sivuun työstäni. Oli hirveää nähdä osallistumiseni vaikutukset toimistoon. Kanssani ei kuitenkaan keskusteltu mistään tiedotteesta ennen kuin sellainen julkaistiin päiväunieni aikana. Sain lukea sivuun siirtämisestäni uutisista. Tämä satutti suunnattomasti, Sini avautui Instagram-tilillään viime viikolla.

Saitte tuhottua minut ja urani vuodeksi

Sini kokee, että rankaisu oli pahin mahdollinen. Työasiat ovat olleet kaunottarelle aina pyhiä.

Lue myös: Big Brother maksoi Sinille kovan hinnan: siirrettiin sivuun asianajotoimistosta – aviomies hakee avioeroa!

En kuitenkaan missään nimessä halua muuta kuin pelkkää hyvää toimistolle. Toimisto ja ihmiset siellä ovat edelleen minulle tärkeitä. Ymmärrän, että paniikkinappulan ollessa pohjassa tulee toimia. Inhimillistä.

- Joka tapauksessa onneksi olkoon nettikiusaajille ja cancel-kulttuurin harjoittajille. Saitte tuhottua minut, identiteettini ja urani vuodeksi sekä aiheutettua sen, että meinasin melkein heittää hukkaan 15 vuotta oikeustieteen opintojen ja juristin työn parissa. Toivottavasti nautitte antaumuksella, kun saitte minut suht syviin vesiin.

Sini ihmettelee nettikiusaajien motiiveita, ja miksi näin pitää kenellekään tehdä. Tällä hetkellä monitaiturilla on kuitenkin asiat hyvin.

Nyt olen erityisen onnellinen. Tunsin vuoden jälkeen, kuinka sain osaamisellani autettua muita. En edes muistanut enää, kuinka hyvältä tuntuu tehdä valitsemaani työtä. Suosittelen myös näille häiriköille ja kiusaajille hyvän valitsemista pahan sijaan.

Lue myös: Kohun myötä Big Brother -talosta poistunut Sini purki tuntojaan somessa: ”Olen marinoinut tämän viikon niin syvässä p**kassa!”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Nelonen ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!