fbq
Mikko Leppilampi teräsmieskisassa.

Mitä ihmettä!? Mikko Leppilampi osallistui teräsmieskisaan Martina Aitolehden miehenä!

Seiska uutisoi viikonloppuna, että näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi osallistui Espanjan Marbellassa käytyyn rankkaan teräsmieskilpailuun. Mikon lisäksi kilpailuun osallistui suomalainen kohukaunotar Martina Aitolehti.

Jymy-yllätys: Mikko Leppilampi mukana teräsmieskisassa Espanjassa – heittää yläfemman Martina Aitolehden kanssa! Kuvat!

Mikko Leppilampi ja Martina Ailehti osallistuivat rankkaan kilpailuun.

Kilpailu koostuu kolmesta osuudesta: uimisesta, pyöräilystä ja juoksusta.

Paikalla kisaa seuraamassa ollut Seiskan valokuvaaja huomasi Mikon kilpailusta erikoisen ja hämmästyttävän yksityiskohdan. Kisan osallistujaluettelosta ei nimittäin löytynyt lainkaan Mikko Leppilammen nimeä.

Sen sijaan luettelosta löytyi Stefan Thermanin nimi. Liikemiehenä tunnettu Stefan on ollut julkisuudessa esillä Mikon kanssa kilpailuun osallistuneen Martina Aitolehden avopuolisona.

Stefen Thermanin nimi löytyi Mikon sijasta.

Pariskunta menee naimisiin ensi kesänä.

Mikko Leppilampi teräsmieskisassa.

Martina Aitolehti vahvistaa vihdoin häähuhut blogissaan: "Kyllä, minusta tulee kesällä rouva Therman"

Osallistujalistan mukaan Stefan osallistui kilpailuun numerolla 1023. Kilpailusta otetuissa kuvissa näkyy, että sama numero oli merkitty Mikon kisa-asuihin.

Kilpailun jälkeen Mikko avasi tuntemuksiaan rankasta kisasuorituksesta Instagram-tilillään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oli kovempi rutistus mitä osas ees odottaa. Meri oli aika haastava ja levoton, tuuli kova, mut kaikista isoin haaste oli pyöräilyosuus, jossa noustiin heti alkuun ensimmäinen tunti putkeen 5-7% nousukulmaa vuorta ylös ja useiden nousujen takia keskinopeus jäi 20 km/h, vaikka toki oli niitä vauhdikkaita pitkiä laskujakin. Rankka, mut ikimuistoinen kokemus. Nyt on vähintäänkin raukee olo! Kiitos kaikille suomalaisille, jotka olitte tulleet kannustamaan reitin varrelle! Tuli tosi hyvä fiilis ja tarpeeseen, jokainen tsemppihuuto! Mikko kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Mikko Leppilampi uhkuu itsevarmuutta – paidaton otos villitsi: ”Kaikki me suomalaiset naiset ollaan kiitollisia tästä kuvasta!”